Статті

Готуємо смачно та економно: фарширований лаваш збереже ваші сили та час і ситно нагодує родину

Фарширований лаваш

Інгредієнти

Лаваш – 2 листи, курячий фарш – 500 грамів, моцарела або сулугуні – 200 грамів, яйця – 2 штуки, сіль, перець, паприка, кунжут – за смаком.

Приготування

  • У фарш додати одне яйце, сіль, перець, паприку і ретельно перемішати.
  • Натерти моцарелу або сулугуні на великій тертці.
  • Розгорнути один лист лаваша.
  • Посипати лаваш тертим сиром і накрити другим листом лаваша.
  • Розподілити фарш по всій поверхні.
  • Закрутити лаваш з начинкою в рулет, розрізати навпіл, якщо він вийшов дуже довгим.
  • Застелити деко пергаментним папером і змастити олією.
  • Викласти рулет із лаваша на деко.
  • Змастити рулет збитим яйцем і за бажанням присипати кунжутом.

Випікати рулет при 180 градусах протягом 30-35 хвилин до золотистої скоринки.  

Новое на сайте

  • Новини

Хто з українських водіїв може зекономити при оформленні автоцивілки у 2025 році

У 2025 році в Україні деякі категорії громадян можуть оформити поліс обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності…

19/07/2025 09:21
  • Новини

Не підходять для консервації: які огірки й помідори краще не закривати

Не всі продукти підходять для домашніх заготовок. Розповідаємо, що краще не класти в банки –…

19/07/2025 08:32
  • Новини

Майже 1500 гривень доплати до пенсії: хтось із пенсіонерів зможе отримати одразу дві надбавки

В Україні діє кілька надбавок до пенсії для громадян пенсійного віку. Розповідаємо, хто зможе отримати…

19/07/2025 06:33
  • Новини

У семи областях на вихідних вируватиме негода: чого очікувати 19-20 липня

Чого очікувати українцям у суботу та неділю? Синоптики зробили детальний прогноз.

18/07/2025 23:46
  • Новини

Магнітні бурі в суботу, 19 липня

Чи буде магнітна буря в суботу. Експерти поділилися прогнозами. Що варто знати метеозалежним.

18/07/2025 23:17
  • Новини

Виноградні вусики: видаляти чи залишати – що радять експерти

Виноградні вусики – важлива частина рослини, яка допомагає їй триматися на опорі. Але чи варто…

18/07/2025 22:45