Статті

Готуємо смачно та економно: фарширований лаваш збереже ваші сили та час і ситно нагодує родину

Фарширований лаваш

Інгредієнти

Лаваш – 2 листи, курячий фарш – 500 грамів, моцарела або сулугуні – 200 грамів, яйця – 2 штуки, сіль, перець, паприка, кунжут – за смаком.

Приготування

  • У фарш додати одне яйце, сіль, перець, паприку і ретельно перемішати.
  • Натерти моцарелу або сулугуні на великій тертці.
  • Розгорнути один лист лаваша.
  • Посипати лаваш тертим сиром і накрити другим листом лаваша.
  • Розподілити фарш по всій поверхні.
  • Закрутити лаваш з начинкою в рулет, розрізати навпіл, якщо він вийшов дуже довгим.
  • Застелити деко пергаментним папером і змастити олією.
  • Викласти рулет із лаваша на деко.
  • Змастити рулет збитим яйцем і за бажанням присипати кунжутом.

Випікати рулет при 180 градусах протягом 30-35 хвилин до золотистої скоринки.  

Новое на сайте

  • Новини

Погода в Україні на вівторок, 3 червня

У вівторок, 3 червня, у західних, північних та місцями центральних областях очікується нестійка погода: пройдуть…

02/06/2025 22:31
  • Новини

Магнітні бурі на вівторок, 3 червня 2025 року

Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня? Як поводитися метеозалежним людям?

02/06/2025 21:42
  • Статті

Таємниці Зелених свят: магія освячених трав

Трійця, одне з найбільших християнських свят, яке відзначають на п'ятдесятий день після Великодня. Тому свято…

02/06/2025 20:59
  • Новини

Як приготувати смачний шпинат за 10 хвилин: від такого гарніру ви точно не відмовитеся

Шпинат може бути не тільки корисним, а й справді смачним. Розкажемо, як швидко обсмажити його…

02/06/2025 19:58
  • Статті

Печіння і простріли: чим небезпечний такий біль – не чекайте, щоб саме минулося

Ви регулярно відчуваєте мурашки або простріли в якійсь частині тіла? З'явився біль у відповідь на…

02/06/2025 18:59
  • Новини

Другий раунд переговорів між Україною та Росією завершився: чекаємо на третій

У понеділок, 2 червня, у Стамбулі (Туреччина) відбувся другий раунд переговорів між делегаціями України та…

02/06/2025 17:48