Середа, 17 Липня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяФінські млинці сподобаються тим, кому ліньки стояти над сковородою - спробуйте

Фінські млинці сподобаються тим, кому ліньки стояти над сковородою – спробуйте

Этот материал также доступен на русском языке
Усі звикли до круглих млинців, випечених на сковороді. А спробуйте випекти млинці в духовці!

Фінські млинці

Інгредієнти

Молоко – 500 мл, яйця – 3 шт., масло вершкове – 50 г, цукор – 2 столові ложки, сіль – 1/2 чайні ложки, борошно – 250 г, джем, варення або сметана – за смаком.

Як готувати

  • У миску вбити яйця, додати цукор та сіль.

  • Розтопити вершкове масло і трохи охолодити.

  • Всипати борошно до яєчної маси, влити молоко і збити міксером до однорідності.

  • Наприкінці влити розтоплене масло і ще раз збити.

  • Деко застелити папером для випічки і рівномірно вилити тісто.

  • Розмістити в розігріту до 200 градусів духовку на 20-25 хвилин.

  • Під час випікання млинець здувається, але після того, як дістанете з духовки, він осяде і всі нерівності підуть.

  • Готовий млинець розділити на дві частини, змастити джемом або сметаною і згорнути у рулет.

  • Згортається млинець дуже добре, не ламається, поки теплий.

  • Готові млинці нарізати на шматочки.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні