Раніше ми розповідали, як приготувати молоду картоплю, запечену з сиром, а також рекомендували ввести в літнє меню молоду картоплю в медовому соусі: так картоплю ви ще не готували.
Молода картопля – 1 кілограм, цибуля – 1 штука, оцет – 2 столові ложки, вода – 2 столові ложки, рослинна олія – 1 столова ложка, зерниста гірчиця – 1 столова ложка, цукор – ½ чайної ложки, бекон або копчені ковбаски (можна сало), зелена цибуля та сіль – за смаком.
Пенсійний фонд України надає можливість пройти відеоідентифікацію пенсіонерам онлайн без необхідності відвідувати відділення особисто. Як…
Надійний та ефективний генератор — відмінне джерело живлення для дому та офісу у разі частого…
Мережу облетіла новина про зниження тарифу на газ, і багато хто вже готується радіти дешевшому…
Українці можуть отримати 1000 грн “Зимової підтримки” до 24 грудня і витратити їх на товари…
Ми звикли вважати, що будь-які овочі та фрукти корисні, але їхня реальна поживна цінність залежить…
Очистити гарбуз від твердої шкірки можна набагато швидше, ніж здається. Існує три прості способи, які…