Раніше ми розповідали, як приготувати молоду картоплю, запечену з сиром, а також рекомендували ввести в літнє меню молоду картоплю в медовому соусі: так картоплю ви ще не готували.
Молода картопля – 1 кілограм, цибуля – 1 штука, оцет – 2 столові ложки, вода – 2 столові ложки, рослинна олія – 1 столова ложка, зерниста гірчиця – 1 столова ложка, цукор – ½ чайної ложки, бекон або копчені ковбаски (можна сало), зелена цибуля та сіль – за смаком.
Коли на городі зріє врожай і на базарі очі розбігаються від достатку, не треба забувати…
Ці вправи дуже прості, а їх дія надзвичайно сильна.
Він схожий на ніжну невагому хмару. Завдяки вершковому просоченню пиріг виходить максимально ніжним та соковитим.…
Учасникам бойових дій (УБД) пенсія розраховується на загальних підставах, а також звичайна пенсія за віком…
Липень, мабуть, найактивніший місяць для боротьби з різними шкідниками. Розповідаємо, як правильно боротися з морквяною…
Для приготування найніжнішого сирно-ягідного торта духовка вам не знадобиться. Скористайтеся цим простим рецептом.