Понеділок, 17 Червня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяГотуємо смачно: кабачки з фаршем - неймовірно смачна та апетитна страва

Готуємо смачно: кабачки з фаршем – неймовірно смачна та апетитна страва

Этот материал также доступен на русском языке
Починається сезон кабачків, і настав час поповнювати запаси рецептів з цим корисним, ніжним, насиченим мінералами овочем.

Кабачки з фаршем

Інгредієнти

Кабачки – 3 штуки, м’ясний фарш – 500 грамів, цибуля – 1 штука, морква – 1 штука, сир – 50 грамів, соняшникова олія, сіль, перець і зелень – за смаком.

Приготування

  • Кабачки помити і нарізати на кружочки висотою 3-4 сантиметри. Що більший діаметр овочів, то нижчі мають бути «бочонки».
  • Ложкою або ножем витягти м’якоть, залишаючи «дно». М’якуш не викидати.
  • Обсмажити на соняшниковій олії цибулю та моркву.
  • В кінці посолити, поперчити і додати м’якоть із кабачків та фарш. Краще – яловичий або мікс зі свинини та курки або яловичини.
  • Коли м’ясо підрум’яниться, додати нарубану зелень.
  • Наповнити фаршем кабачки. Викласти на деко, застелене пергаментом.
  • Посипати кожен «бочонок» тертим сиром і випікати 25-30 хвилин у духовці, розігрітій до 180 градусів.

А ще ми рекомендуємо приготувати кілька оригінальних страв із кабачків:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні