Сало включає в себе цілий комплекс корисних речовин, які зміцнюють імунітет, благотворно впливають на шкіру, судини та роботу мозку. Кислота омега-6, яка міститься в салі, робить шкіру більш гладкою, еластичною та зволоженою, допомагає швидше гоїтися ранкам та прищикам.
Крім того, до складу сала входять жиророзчинні вітаміни A, D і E, які необхідні для нормальної роботи клітин та згортання крові.
Дієтолог Андрій Сахаров рекомендує їсти сало по 30 г щодня, а щоб користь була максимальною, його потрібно включати в ранковий раціон.
За його спостереженнями, люди, які не їдять сало постійно, частіше хворіють на респіраторні захворювання і отримують ускладнення дихальної системи.
Саме жир забезпечує кисневий обмін і відповідає за здатність дихати. Тому, якщо не вживати тваринний жир, це може призвести до проблем з диханням.
Корисне сало і тим, хто займається розумовою працею – речовини, що входять до його складу, допоможуть підвищити інтелектуальну активність.
Теплиця – це відмінний спосіб вирощування рослин, який дозволяє продовжити вегетаційний період і захистити рослини…
Річкова риба посідає важливе місце у раціоні українців. Найперша її перевага в доступності у свіжому…
Орхідеї - улюблені рослини багатьох, але не всі квітникарі знають, чи можна обприскувати орхідеї, чи…
22 листопада на території України очікується сніг, вітер, місцями дощі. На сході та півдні без…
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
В останній місяць осені розпочинається Різдвяний піст. За новоюліанським календарем він триває з 15 листопада…