П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяЯкі секрети приготування смачних відбивних - діляться найкращі майстри

Які секрети приготування смачних відбивних – діляться найкращі майстри

Этот материал также доступен на русском языке
Здавалося б, що простіше – відбивна: узяв шматок м'яса, побив його молотком, на сковорідку кинув – і насолоджуйся! Але це лише здається.

Технологія приготування «просто відбивний», щоб вона була соковитою, смачною та м’якою, таїть у собі безліч кулінарних правил.

Секрети приготування смачних відбивних

1. Використовуйте шматки м’яса товщиною трохи більше за 1,5 сантиметра. Інакше відбивні не прожаряться всередині, а зовні стануть сухими та жорсткими.

2. Віддавайте перевагу свинині з тонким прошарком жиру, з такого м’яса відбивні вийдуть соковитими.

3. Маринуйте м’ясо 30-60 хвилин, тоді відбивні вийдуть м’якими та ароматними. Для маринаду можна використовувати:

  • молоко, кефір або йогурт, можна додати цибулю, часник, спеції;
  • кислі фрукти, які треба подрібнити і змішати із сіллю та спеціями;
  • гірчицю – з медом, лимонним соком, олією, спеціями.

4. Перед смаженням обсушіть м’ясо паперовими рушниками.

5. Смажте відбивні на розігрітій сковороді з невеликою кількістю олії.

6. Не перевертайте відбивні надто часто, щоб вони не втратили сік.

7. Додайте в сковороду масло за кілька хвилин до готовності, щоб зробити м’ясо ароматнішим.

Можете спробувати наші старі рецепти:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні