Можливо, вам буде корисно:
Курячі серця, шлунки, печінка: як вибрати і що приготувати – 3 найсмачніші рецепти із субпродуктів.
Сьогодні ми приготуємо котлети із субпродуктів. Котлетки виходять дуже смачними та соковитими. Їх можна готувати також з курячих сердець, шлуночків та печінки, виходить смачно та ситно. Спробуйте!
Печінка – 600 грамів, фарш м’ясний – 400 грамів, цибуля – 1 штука, яйця – 2 штуки, манка – 3 столові ложки, сіль та перець – за смаком.
Розмір допомоги сягає 5000 гривень на кожного члена родини.
У цей день відзначають 27 щорічних свят, з деякими з них ми хотіли б вас…
Багато господинь не люблять довго возитися на кухні, тому віддають перевагу простим рецептам. Пропонуємо найлегший…
Теплиця – це відмінний спосіб вирощування рослин, який дозволяє продовжити вегетаційний період і захистити рослини…
Річкова риба посідає важливе місце у раціоні українців. Найперша її перевага в доступності у свіжому…
Орхідеї - улюблені рослини багатьох, але не всі квітникарі знають, чи можна обприскувати орхідеї, чи…