Можливо, вам буде корисно:
Курячі серця, шлунки, печінка: як вибрати і що приготувати – 3 найсмачніші рецепти із субпродуктів.
Сьогодні ми приготуємо котлети із субпродуктів. Котлетки виходять дуже смачними та соковитими. Їх можна готувати також з курячих сердець, шлуночків та печінки, виходить смачно та ситно. Спробуйте!
Печінка – 600 грамів, фарш м’ясний – 400 грамів, цибуля – 1 штука, яйця – 2 штуки, манка – 3 столові ложки, сіль та перець – за смаком.
Спека чи зливи? Чого очікувати українцям у суботу та неділю? Синоптики зробили детальний прогноз.
Чи буде магнітна буря в суботу. Експерти поділилися прогнозами. Що варто знати метеозалежним.
Щоб отримати щедрий урожай кабачків, важливо знати, коли поливати рослини, чим їх підживлювати та як…
Без барвників і консервантів – лише натуральні інгредієнти та яскравий смак. Готуємо улюблений напій в…
У міграційній службі нагадали про важливу вимогу для власників документів старого зразка. Про що потрібно…
Уряд ухвалив нові рішення щодо надання статусу інвалідності. Розповідаємо, хто зможе скористатися змінам.