Статті

Готуємо смачно: котлети із субпродуктів – соковиті, смачні та бюджетні

Можливо, вам буде корисно:
Курячі серця, шлунки, печінка: як вибрати і що приготувати – 3 найсмачніші рецепти із субпродуктів.

Котлети із субпродуктів

Сьогодні ми приготуємо котлети із субпродуктів. Котлетки виходять дуже смачними та соковитими. Їх можна готувати також з курячих сердець, шлуночків та печінки, виходить смачно та ситно. Спробуйте!

Інгредієнти

Печінка – 600 грамів, фарш м’ясний – 400 грамів, цибуля – 1 штука, яйця – 2 штуки, манка – 3 столові ложки, сіль та перець – за смаком.

Приготування

  • Печінку вимити, прибрати все зайве, порізати на шматочки, перебити в блендері.
  • шматочки цибулі і подрібнити.
  • Пересипати фарш із печінки у миску, додати яйця.
  • Посолити, поперчити і перемішати.
  • Додати манку і знову перемішати.
  • Потім додати м’ясний фарш і перемішати.
  • Смажити на середньому вогні до готовності.

 

Новое на сайте

  • Новини

Погода на вихідні 5-6 липня: чи варто витягувати парасолі

Спека чи зливи? Чого очікувати українцям у суботу та неділю? Синоптики зробили детальний прогноз.

04/07/2025 23:36
  • Новини

Магнітні бурі в суботу, 4 липня

Чи буде магнітна буря в суботу. Експерти поділилися прогнозами. Що варто знати метеозалежним.

04/07/2025 23:05
  • Новини

Кабачки збиратимете відрами: ефективні способи догляду від експерта

Щоб отримати щедрий урожай кабачків, важливо знати, коли поливати рослини, чим їх підживлювати та як…

04/07/2025 22:35
  • Новини

Набагато смачніша й корисніша за магазинну: готуємо домашню «Фанту»

Без барвників і консервантів – лише натуральні інгредієнти та яскравий смак. Готуємо улюблений напій в…

04/07/2025 21:55
  • Новини

Паспорти-книжечки втратять чинність: власникам зробили важливе попередження

У міграційній службі нагадали про важливу вимогу для власників документів старого зразка. Про що потрібно…

04/07/2025 21:19
  • Новини

В Україні змінили правила отримання інвалідності – подробиці

Уряд ухвалив нові рішення щодо надання статусу інвалідності. Розповідаємо, хто зможе скористатися змінам.

04/07/2025 20:11