Неділя, 5 Травня, 2024
ГоловнаСпоживачІдеальний помічник на кухні: м'ясорубки Bosch

Ідеальний помічник на кухні: м’ясорубки Bosch

Этот материал также доступен на русском языке
М'ясорубки від Bosch являють собою ефективні та надійні пристрої. Німецький виробник Bosch - випускає якісну техніку, яка вирізняється високою якістю збірки та довгим терміном служби.

М’ясорубки Bosch https://www.bosch-home.com.ua/ru/mkt-category/kuhonnaya-tehnika/myasorubki – це продуктивні та багатофункціональні пристрої. Моделі виробника здатні обробляти від 1,6 до 4,3 кг м’яса за хвилину. Завдяки різним насадкам, техніка також допомагає готувати домашні ковбаски, нарізати овочі та фрукти і багато іншого.

Функції та можливості м’ясорубки Bosch

Більшість моделей оснащені кількома режимами подрібнення. Користувач може змінювати ступінь обробки для подрібнення і нарізки інгредієнтів для різних страв. Наприклад, прилади дають змогу перемелювати м’ясо різного ступеня жорсткості, подрібнювати горіхи або нарізати м’який сир.

За якість подрібнення відповідають ріжучі диски. Компанія Bosch випускає м’ясорубки з 1, 2 або 3 дисками. Кожен із них має своє призначення.

  1. Диск з отворами 2,7 мм – підходить для перемелювання вареної печінки і м’яса, курки і риби для супів.
  2. Диск із перфорацією 4 мм – впорається з обробкою яловичини і свинини для приготування паштетів.
  3. Диск з отворами 8 мм – допомагає подрібнювати жорсткі продукти для начинок, запіканок, омлетів тощо.

Для комфортної та безпечної роботи м’ясорубка Bosch може доповнюватися такими функціями.

  1. Реверс – використовується, коли потрібно витягти застряглі шматки м’яса з конструкції. Функція автоматично прокручує шнек у зворотний бік, допомагаючи легко видаляти продукти і заново їх обробляти. Розбирати корпус при цьому не потрібно.
  2. Захист від перевантаження – опція необхідна, щоб унеможливити поломки техніки. При підвищеному навантаженні електром’ясорубка Bosch автоматично вимикається, запобігаючи перегріванню мотора.

Насадки для приготування улюблених страв

Кожна модель пристрою має певну кількість додаткових аксесуарів. Насадка для наповнення стане в пригоді для набивання кеббе або апетитних ковбасок із різноманітними начинками. Терка-ломтерізка застосовується для подрібнення моркви, сиру та горіхів, а також нарізання овочів скибочками. Насадка для цитрусів допомагає отримувати свіжий сік з апельсинів, лимонів тощо. З електром’ясорубкою Bosch приготування салатів, соусів і гарнірів стане набагато простішим.

На сайті www.bosch-home.com.ua ви знайдете різноманітність електричних м’ясорубок, що відповідають різним потребам і бюджетам. Під час вибору м’ясорубки важливо враховувати свої уподобання та потреби, щоб зробити оптимальний вибір для вашої кухні.


*на правах реклами

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні