No menu items!
Субота, 4 Травня, 2024
ГоловнаСпоживачЯк обрати онлайн-школу для дитини?

Як обрати онлайн-школу для дитини?

Останні декілька років в усьому світі значно зріс попит на навчання в онлайн-школах. Особливої актуальності дистанційна форма освіти в Україні набула під час війни: звичайні школи відвідувати небезпечно. То того ж багато учнів, які виїхали за кордон, бажають продовжити здобувати освіту саме в Україні. За таких умов найкраще рішення — обрати онлайн-школу для навчання.

На що звернути увагу?

Вибір школи для навчання — це дуже важлива справа, адже від якості освіти залежатиме спроможність дитини вступити до вищого навчального закладу та здобути престижну професію. Шлях до гарної професії починається саме зі школи. Отже, на що треба звернути увагу під час вибору школи з дистанційним навчанням?

  1. Навчальна програма та документація. Онлайн-школа має працювати за офіційною програмою Міністерства освіти України. Також мати всі документи, які дозволяють їй здійснювати свою діяльність.
  2. Інформування батьків. Школа повинна надати батькам доступ до інформації про навчання їхньої дитини. Кожен навчальний заклад обирає свій формат. Наприклад, онлайн школа для дітей JustSmart пропонує батькам дізнатися про успіхи дитини у навчанні через особистий кабінет учня, де можна переглянути оцінки та коментарі вчителя.
  3. Матеріали для навчання. Школа повинна надавати учням постійний доступ до онлайн-платформи, на якій проводитиметься навчання, а також забезпечити доступом до навчальних матеріалів.
  4. Додаткові опції та можливості. Сучасна школа — це не лише гарна освіта, а й додаткові послуги. Наприклад, онлайн школа англійської мови JustSchool пропонує якісні курси для підготовки до ЗНО (НМТ) та міжнародних іспитів, таких як TOEFL, IELTS, і надає можливість вивчення англійської на рівні носія мови, що є важливим ресурсом для тих, хто бажає освоїти мову на професійному рівні.

Які цікаві курси пропонують своїм учням онлайн школи?

Якісне навчання та сильний педагогічний колектив — це, звісно, потужний аргумент під час вибору школи, але якісна освіта вимагає більшого. Саме тому деякі школи надають своїм учням масу додаткових проєктів. До прикладу, JustSmart пропонує:

  • курси програмування для дітей в програмах: Python, Scratch, Roblox, Game Design;
  • курси з математики та української мови для учнів початкової, середньої та старшої шкіл;
  • вивчення польської мови;
  • підготовка до НМТ;
  • пройти симулятор НМТ з української мови та математики;
  • безкоштовний пробний урок.

*на правах реклами

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні