No menu items!
П’ятниця, 3 Травня, 2024
ГоловнаСпоживачПереваги і переконливі аргументи: чому варто купувати швейцарські годинники

Переваги і переконливі аргументи: чому варто купувати швейцарські годинники

Бездоганна репутація швейцарських годинників відома по всьому світу. Через це майже кожен розуміє їх цінність та причини, по котрім варто купити годинник. Спираючись на репутацію, ви оберете найкращий варіант наручного годинника, наданий на ринку.

Ці девайси на кілька кроків уперед випереджають конкурентів та навіть сучасні гаджети. Для тих, хто раніше не чув про «швейцарців» і вагається, чи варто купити швейцарський годинник, представлена інформація нижче.

Репутація та надійність швейцарських годинників

Годинники зі Швейцарії уже протягом декількох десятиліть вважаються ідеалом. Маркування «Swiss made» отримують лише ті моделі, механізм котрих на 70% складається із деталей, виготовлених у Швейцарії.

 

Репутація та надійність швейцарських годинників досягнута за допомогою двох факторів:

  • навички та традиції виготовлення – Швейцарія славиться надійними годинниковими механізмами, а її годинникарі бережно зберігають багатолітній досвід виготовлення, не змінюючи основу;
  • прагнення до нового – незважаючи на тяжіння до класичного методу збору годинника, майстри регулярно вдосконалюють процес, наприклад, створили механізм «турбійон», який компенсує земну силу притяжіння та усуває її вплив на хід годинника.

Репутація досягається також виключно ручним збиранням годинника, незважаючи на те, що більшість компаній вже перейшли на автоматичне виготовлення. Через ручне збирання швейцарський годинник «ходить» довго та точно. Але і вартість годинника буде набагато більшою.

Інвестиційна цінність швейцарських годинників

Щоб зрозуміти, в чому полягає інвестиційна цінність годинника, варто розуміти причини, які впливають на високу ціну, крім ручного збирання механізму.

  1. Бренд – якщо людина прагне показати свій статус, без брендового годинника не обійтися. Інвестиція в дорогий годинник автоматично наближає людину до багатолітніх швейцарських традицій та престижу.
  2. Бездоганна якість – увесь світ знає, що саме «швейцарці»  найбільш точні, надійні, бездоганні в роботі та мають довготривалий термін експлуатації. Це справді гідна інвестиція.
  3. Дизайн – годинник не має зайвих деталей, виглядає класично та сучасно водночас. Для бізнесмена це буде найбільш оптимальний варіант.

Не варто забувати й про транспортування годинника в магазин, адже в Україні моделі не виготовляються – за це також варто заплатити, але результат повністю перевершує очікування.

Рекомендації для тих, хто вагається при виборі годинника

Для тих, хто вирішив купувати швейцарський годинник, але не знає чи потрібно і як саме це робити, існує кілька порад.

Перш за все, варто визначитися – кварц або механіка. У першому варіанті встановлюється батарея, в механіці – спеціальна пружина. Вважається, що  кварцеві годинник більш точні та чіткі, але все індивідуально.

Важливою деталлю в годиннику є скло, яке захищає механізм від пошкоджень. Найбільш бюджетним варіантом є мінеральне скло,  яке більш тверде, ніж пластик та захищає від подряпин.  Скло із сапфіру здатне витримати великі навантаження, 70% всіх швейцарських годинників мають саме сапфірове скло. Пластику «швейцарці» не мають.

Якщо в планах використання в умовах високої вологості, варто звернути увагу на водозахисну функцію. З цією функцією можна приймати душ або плавати, але все повинно бути в межах розумного.


*на правах реклами

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні