Субота, 4 Травня, 2024
ГоловнаРізнеНастінні та підлогові електричні зарядні станції для авто: що вибрати

Настінні та підлогові електричні зарядні станції для авто: що вибрати

Этот материал также доступен на русском языке
Монтаж індивідуального або громадського заряджання для електромобіля може виконуватися на стіну або на підлогу. Вибір між настінними та підлоговими електричними зарядними станціями для автомобіля залежить від доступного простору, розташування електричних кабелів, наявного бюджету.

Підлогові заправні станції для електромобілів

Більшість зарядок для автокарів передбачають встановлення на землі або на підлозі приміщення. Це звичний варіант. Такі станції обладнані відповідним кріпленням до горизонтальної поверхні та забезпечують зручне та безпечне заряджання електромобіля.

Компанія ТОКА пропонує зарядні станції монтажу підлоги різної потужності, дизайну і способу кріплення. Тут можна замовити ЕЗК таких виробників:

  • ND;
  • Eva Chargers;
  • Circontrol;
  • Костад;
  • Schneider Electric.

Ці станції можуть встановлюватись у громадських місцях: паркінгах, супермаркетах, автозаправних станціях, автостоянках, концертних залах, виробничих підприємствах. Для установки таких пристроїв потрібна невелика вільна площа в приміщенні або на вулиці та трифазна лінія електропостачання, оскільки практично всі вони працюють від напруги 380 В.

Заправні станції для електромобілів із настінним способом монтажу

Постійний розвиток техніки та електроніки призвело до того, що у світі з’явилися електричні зарядні станції з настінним монтажем. Їх переваги:

  • невеликі габаритні розміри та вага;
  • оригінальний дизайн корпусу, що дозволяє вписуватися в будь-який інтер’єр;
  • високий рівень захисту;
  • простість у використанні;
  • невисока вартість.

Кріпитися настінна зарядна станція може на стіну всередині приміщення або зовні. Майже всі подібні пристрої мають захист від впливів навколишнього середовища. Однак головна перевага станцій настінного типу – відсутність необхідності у вільній площі для встановлення.

Компанія ТОКА пропонує ЕЗК з настінним варіантом монтажу різних моделей, які можна встановлювати як у власному гаражі або в приватному будинку, так і в громадських місцях. У разі заправні станції стають загальнодоступними, які власники можуть отримувати прибуток.

Купуючи станцію заправки для заправки електрокарів, кожен повинен вирішити для себе, який вид монтажу підходить. Настінні станції не вимагають додаткової площі для встановлення, більшість з них працюють від звичайної центральної електромережі на 220 В, а їх вартість значно нижча за підлогові. Підлогові ж часто підключаються до трифазної мережі, здатні видавати більш високу потужність. Тому кожен вирішує сам, яку модель йому вибрати – з підлоговим варіантом монтажу або настінним.


*на правах реклами

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні