Четвер, 2 Травня, 2024
ГоловнаСпоживачДомашній інтернет від Київстар: тарифи, переваги та підключення

Домашній інтернет від Київстар: тарифи, переваги та підключення

Этот материал также доступен на русском языке
Київстар активно працює над модернізацією мережі, щоб українці в Одесі та Львові, Києві та Дніпрі й ще майже в 130 містах України мали доступ до інтернету навіть під час відключень світла.

Тож не дивно, що популярність послуг цього оператора тільки зростає. Зараз компанія активно працює над розширенням мережі Домашнього інтернету від Київстар. Пропонуємо ознайомитися з перевагами та тарифами.

Чому варто підключити домашній інтернет від Київстар

Переваги домашнього інтернету від Київстар оцінив понад мільйон українців. На сьогодні це одна з найкращих пропозицій на ринку провайдерів, і ось чому.

  • Швидкість. Забудьте про очікування. Завантажуйте великі файли за лічені секунди, грайте в онлайн-ігри, працюйте та навчайтеся без затримок. Київстар пропонує швидкість до 1 Гб/с.
  • Надійність. Оптоволоконні технології Київстар гарантують стабільне з’єднання без перешкод. Тепер швидкість інтернету не залежить від погоди чи електропостачання.
  • Вигода. Київстар пропонує різноманітні тарифи — від бюджетного “Удача” за 100 грн на місяць до пакетів послуг в рамках тарифів “Все разом”, які включають мобільний зв’язок, Київстар ТБ та мобільний зв’язок.

Зазначимо, що Київстар підключає українців оптоволоконний інтернет за технологією FTTB (Fiber To The Building). Її суть полягає в підведенні оптики до будинків. По квартирах сигнал розподіляється через мідний кабель Ethernet.

Тарифи на домашній інтернет від Київстар

Київстар пропонує різні тарифи, щоб користувачі могли обрати найкращий для їхніх потреб:

  • Домашній інтернет “Оберіг” — підключайте лише за 150 гривень на місяць та насолоджуйтесь інтернетом на швидкості до 100 Мбіт/с та отримайте Суперсилу на вибір.
  • Домашній інтернет “Дім” — вартість 200 грн на місяць, 330 гривень з четвертого місяця. Отримайте інтернет на швидкості до 1 Гбіт/с та Суперсилу.
  • Все разом. Єдність. Отримайте домашній інтернет на швидкості до 1 Гб/с, 17 Гб мобільного інтернету, 1200 хвилин на інші мережі та безлім в мережі Київстар, а також Суперсила та Київстар ТБ.
  • Все разом. Міць. Пакет передбачає інтернет на швидкості до 1 Гб, мобільний зв’язок (300 хвилин на інші номери, безлім в мережі та безлімітний інтернет на смартфоні) та Київстар ТБ — від 370 каналів. Сплачуйте 200 гривень перші три місяці та 500 з четвертого місяця.
  • Все разом. Сила. Вартість тарифу 200 гривень та 330 грн за четвертого місяця. Тариф надає домашній інтернет, Київстар ТБ, мобільний інтернет та хвилини на інші номери.
  • Все разом. Наснага. Абонентам надають доступ до web на швидкості до 100 Мбіт/с, мобільний зв’язок та інтернет, Київстар ТБ, і все це за 380 грн на місяць. Новим користувачам пропонується знижка, платіть лише 200 гривень перші три місяці.
  • Домашній інтернет “Удача” — надзвичайно вигідна пропозиція. Сплачуйте лише 100 гривень на місяць. Акційна ціна дійсна протягом року.

Зазначимо, що для користування телебаченням від Київстар знадобиться роутер, якщо у вас немає смарт-тв. Орендувати обладнання можна лише за 45 грн на місяць.

Як підключити домашній інтернет від Київстар

Для підключення перевірте доступність за посиланням https://internet-kyivstar.com.ua/request-ua/ та подайте заявку.  В заявці вкажіть свій номер та адресу. Або телефонуйте (096) 641-37-70 (050) 700-86-29 (063) 600-42-89.

Підключення Київстар домашнього інтернету безкоштовне.


*на правах реклами

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні