Неділя, 28 Квітня, 2024
ГоловнаСпоживачПереваги автомобілів Mercedes Benz W222 S500

Переваги автомобілів Mercedes Benz W222 S500

Этот материал также доступен на русском языке
Mercedes Benz W222 S500 – автомобіль представницького класу німецького виробництва. Машини цієї серії доступні з бензиновими та дизельними силовими агрегатами високої потужності. Серед особливостей стильний екстер'єр, комфортний салон із сенсорною панеллю приладів, продуманою системою безпеки та клімат-контролю в базовій комплектації.

Автомобіль має попит серед підприємців, бізнесменів та інших людей, тому орендувати Mercedes Benz W222 S500 можна для урочистостей, весіль, ділових корпоративних зустрічей.

Єдиним мінусом машин представницького класу є висока ціна купівлі, обслуговування та ремонту. Тому в ряді випадків буде вигіднішим рішенням взяти Mercedes Benz W222 S500 в оренду з водієм або без нього на певний відрізок часу.

Технічні особливості та переваги

Автомобілі Mercedes Benz представницького класу широко використовуються для перевезення VIP-персон, проведення урочистостей, заходів, ділових зустрічей. Хороша комплектація, комфортні анатомічні крісла, салон із натуральної шкіри, зручна система навігації – короткий перелік позитивних характеристик нової моделі Mercedes Benz.

Серед інших переваг даного автомобіля слід зазначити:

  • просторний, зручний салон внаслідок подовженого кузова;
  • продуману систему безпеки, встановлену систему контролю коректності пересування – Drive Pilot;
  • плавну їзду авто, високий рівень маневреності та стійкості на дорозі завдяки збільшеній колісній базі;
  • швидкий набір швидкості – автомобіль розганяється 100 км/год за 6 секунд;
  • місткість багажника у нової модифікації транспортного засобу збільшена на 20 л для комфортного розміщення багажу водія та пасажирів.

Іншими позитивними характеристиками авто є наявність подушок безпеки для водія та пасажирів, система автоматичного закривання дверей при наборі швидкості, аварійне гальмування, активні підлокітники.

Оренда Mercedes Benz W222 S500: особливості та вартість

Оренда Mercedes Benz W222 S500 – одне з найкращих рішень, коли автомобіль потрібен не на постійній основі, а іноді. До того ж сьогодні є можливість орендувати машину як з водієм, так і без нього. Серед основних переваг оренди машини варто виділити такі.

  1. Менші витрати. Замовник оплачує лише оренду, всі інші витрати, пов’язані з купівлею, обслуговуванням, ремонтом та зберіганням, бере на себе власник.
  2. Відмінний технічний та візуальний стан машини. Компанії, які здають в оренду машини, ретельно стежать за їх технічним та візуальним станом, оскільки це їхня репутація.
  3. Широкий вибір. Замовник зможе вибрати автомобіль серед великого асортименту з урахуванням майбутніх завдань та закладеної суми бюджету на оренду транспортного засобу.
  4. Укладання двостороннього договору. У документі зазначаються всі умови оренди, оплати, доставки та повернення автомобіля.
  5. Цілодобова підтримка, що є дуже актуальним при виникненні нестандартних ситуацій.

При оренді Mercedes Benz W222 S500 оплата, як правило, погодинна. Автомобіль можна орендувати практично на будь-який період часу. Умови оренди обговорюються з кожним клієнтом у індивідуальному порядку. Що ж до вартості, то ціна такої послуги залежить від низки факторів: тривалості оренди, моделі, класу, року випуску машини, умов договору конкретної компанії. У Києві, Львові, Дніпрі, Одесі орендувати Mercedes Benz W222 S500 за доступною вартістю з водієм можливо у компанії LuxService на взаємовигідних умовах.


*на правах реклами

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні