Котлети з курячих шлунків
Котлети — це, мабуть, одне із найкращих рішень. Котлети зі шлунків виходять соковитими, ніжними, із насиченим м’ясним смаком.
Інгредієнти
Курячі шлунки – 900 грамів, цибуля – 2 штуки, часник – 1 зубчик, хліб – два шматочки, яйце – 1 штука, мелена паприка – 0,5 чайної ложки, панірувальні сухарі, соняшникова олія, сіль і перець – за смаком.
Приготування
- Курячі шлуночки прокрутити через м’ясорубку двічі.
- Замочити хліб у воді та віджати.
- Очищені цибулю та часник дуже дрібно нарубати.
- Додати цибулю з часником та хлібом у миску з фаршем.
- Всипати сіль, чорний мелений перець та мелену паприку. Вбити яйце і добре перемішати до однорідної маси.
- Накрити фарш харчовою плівкою і прибрати на 15 хвилин у холодильник.
- фаршу сформувати котлети, обваляти їх у панірувальних сухарях з усіх боків і обсмажити в розігрітій олії до рум’яності з двох боків.
Готові котлети можна тушкувати у будь-якому соусі.
Віра Іванівна, Вінницька обл.