Котлети — це, мабуть, одне із найкращих рішень. Котлети зі шлунків виходять соковитими, ніжними, із насиченим м’ясним смаком.
Курячі шлунки – 900 грамів, цибуля – 2 штуки, часник – 1 зубчик, хліб – два шматочки, яйце – 1 штука, мелена паприка – 0,5 чайної ложки, панірувальні сухарі, соняшникова олія, сіль і перець – за смаком.
Готові котлети можна тушкувати у будь-якому соусі.
Віра Іванівна, Вінницька обл.
Росія вночі запустила по Україні ракети і безпілотники. Українські воїни активними діями завдають окупаційним військам…
Хто може перейти на інший вид пенсії та отримувати вигідніші пенсійні виплати. Про це розповіли…
20 травня в Україні святкують День банківських працівників, Всесвітній день метролога, Всесвітній день лікаря-травматолога, Всесвітній…
Якщо ви хочете урізноманітнити своє меню або здивувати рідних цікавою стравою, пропонуємо вам рецепт найсмачнішої…
Отримати рекордний урожай огірків можна не тільки, застосовуючи дорогі добрива. Хороший результат дає звичайнісінький настій…
В Україні 20 травня у деяких регіонах очікується сильна хмарність. Завтра більше хмар – у…