Наша національна кухня багата і різноманітна. І є багато українських страв, рецепти яких незаслужено забуті. Пропонуємо вам приготувати деякі з них. Вони вам напевно сподобаються і урізноманітнять не лише повсякденний, а й святковий стіл.
Цей оригінальний український розсольник готується на бульйоні з яловичих кісток та серця та заправляється білим соусом типу бешамель. Основним інгредієнтом супу є солоні огірки, а замість соусу можна взяти сметану.
Солоні огірки – 5 штук, овочевий або м’ясний бульйон – 3 літри, цибуля – 1 штука, картопля – 5 штук, сметана – 5 столових ложок, сіль, перець, кріп.
Додайте сіль, перець, а при подачі посипте зеленню.
Раніше ми розповідали, які страви були в раціоні запорізьких козаків.
Восени троянди потребують не стимуляції зростання, а зміцнення. Правильне підживлення перед зимою допомагає кущам пережити…
Постійний дискомфорт у горлі, відчуття «клубка», біль у передній частині шиї, дратівливість, нервозність — усе…
Українців масово дурять через оголошення про продаж дров, залишаючи людей без грошей та деревини. Розбираємось,…
В Україні готують нову програму, яка дасть змогу внутрішньо переміщеним особам (ВПО) отримати житло у…
Плов узбецькою — це не просто їжа, а цілий ритуал. Поки м'ясо рум'яниться, морква золотиться,…
Чимало українців стикаються з тим, що держоргани не приймають документи, видані за кордоном, без спеціального…