Наша національна кухня багата і різноманітна. І є багато українських страв, рецепти яких незаслужено забуті. Пропонуємо вам приготувати деякі з них. Вони вам напевно сподобаються і урізноманітнять не лише повсякденний, а й святковий стіл.
Цей оригінальний український розсольник готується на бульйоні з яловичих кісток та серця та заправляється білим соусом типу бешамель. Основним інгредієнтом супу є солоні огірки, а замість соусу можна взяти сметану.
Солоні огірки – 5 штук, овочевий або м’ясний бульйон – 3 літри, цибуля – 1 штука, картопля – 5 штук, сметана – 5 столових ложок, сіль, перець, кріп.
Додайте сіль, перець, а при подачі посипте зеленню.
Раніше ми розповідали, які страви були в раціоні запорізьких козаків.
7 липня на Івано-Франківщині очікується дощ, на решті територій без опадів.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Тиждень починається з важливої астрологічної події — інгресії Урана у знак Близнята. Цей момент можна…
Хочете здивувати гостей чи просто побалувати себе чимось легким та смачним? Спробуйте десерт «Бульбашки» –…
У православній традиції святі посідають особливе місце – не як заміна Богу, а як наші…
Сьогодні у рейтингу країн за тривалістю життя є лідери, де люди живуть понад 85 років,…