Наша національна кухня багата і різноманітна. І є багато українських страв, рецепти яких незаслужено забуті. Пропонуємо вам приготувати деякі з них. Вони вам напевно сподобаються і урізноманітнять не лише повсякденний, а й святковий стіл.
Цей оригінальний український розсольник готується на бульйоні з яловичих кісток та серця та заправляється білим соусом типу бешамель. Основним інгредієнтом супу є солоні огірки, а замість соусу можна взяти сметану.
Солоні огірки – 5 штук, овочевий або м’ясний бульйон – 3 літри, цибуля – 1 штука, картопля – 5 штук, сметана – 5 столових ложок, сіль, перець, кріп.
Додайте сіль, перець, а при подачі посипте зеленню.
Раніше ми розповідали, які страви були в раціоні запорізьких козаків.
Фінансовий ліміт на один подарунок становить 1500 грн. Фото листів будуть публікуватися на сторінці фонду…
Використання перев'язувальних матеріалів, бинтів та ранозагоювальних засобів є важливою частиною медичної практики та першої допомоги.…
Деякі українці, які постраждали через війну, можуть розраховувати на певні пільги від держави.
Пенсіонери мають низку обов’язків перед Пенсійним фондом України. Невчасне інформування про зміни у вашому житті…
На місці події працюють екстрені служби, які надають всю необхідну допомогу постраждалим. Також тривають аварійно-рятувальні…
Розмір допомоги сягає 5000 гривень на кожного члена родини.