Їхня їжа була простою і смачною, з десертами та напоями. Пропонуємо вам рецепти страв, які готували запорізькі козаки.
Потапцями козаки називали розмочені житні сухарики з олією, цибулею, часником і сіллю. Ця страва у походах захищала козаків від авітамінозу, оскільки містить багато вітамінів та жирів.
Сучасна картка чіпа - це не просто пластиковий носій даних. Вона поєднує функції ідентифікації, безпеки…
Більшість людей використовує майже вдвічі більше прального порошку, ніж потрібно. Це призводить не тільки до…
Магнітні збурення формуються через активність Сонця. Викиди корональної маси та посилені потоки сонячного вітру здатні…
Від мінусових ночей до майже весняного тепла. Чим здивує понеділок?
Як підготувати грядки зараз, щоб навесні зібрати рекордну кількість моркви. Дві техніки підзимового посіву, які…
Кулінарний хіт у будь-яку пору року. Ось як приготувати смачну і корисну страву з інгредієнтів,…