Також у какао містяться речовини, які знижують ризик розвитку серцево-судинних захворювань і мають протизапальну дію.
Крім того, какао багате на цинк, магній, залізо і безліч інших корисних мікроелементів.
У ньому також міститься гормон триптофан, який відповідає за почуття щастя і задоволеності життям.
Дієтологи радять людям після 50 років випивати філіжанку-другу какао.
Не рекомендується вживати какао людям з індивідуальною непереносимістю кофеїну, який є і в какао.
Також відмовитися від какао потрібно людям з виразковою хворобою шлунка і дванадцятипалої кишки, оскільки воно може спричинити загострення цих захворювань.
Крім того, какао бажано виключити з раціону при гастроезофагеальному рефлюксі, хронічних захворюваннях печінки та жовчного міхура, аритмії та високому тиску.
Стартувала реєстрація на отримання нових виплат для українців.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…
Вже з 1 грудня 2024 року клієнтів "Ощадбанку" очікують суттєві нововведення. Чи стануть послуги банку…