Також у какао містяться речовини, які знижують ризик розвитку серцево-судинних захворювань і мають протизапальну дію.
Крім того, какао багате на цинк, магній, залізо і безліч інших корисних мікроелементів.
У ньому також міститься гормон триптофан, який відповідає за почуття щастя і задоволеності життям.
Дієтологи радять людям після 50 років випивати філіжанку-другу какао.
Не рекомендується вживати какао людям з індивідуальною непереносимістю кофеїну, який є і в какао.
Також відмовитися від какао потрібно людям з виразковою хворобою шлунка і дванадцятипалої кишки, оскільки воно може спричинити загострення цих захворювань.
Крім того, какао бажано виключити з раціону при гастроезофагеальному рефлюксі, хронічних захворюваннях печінки та жовчного міхура, аритмії та високому тиску.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Як відрізнити справжню сметану від фальсифікату без лабораторії? Один крапель йоду – і все стане…
Власники карток «Ощадбанку», які їх не використовують протягом року, ризикують втратити зайві гроші. Однак є…
Кабмін суттєво розширив можливості ЦНАПів. Що ще українці зможуть робити одразу в одному місці.
Хрумкі зовні, соковиті всередині - домашні чебуреки з яловичиною легко приготувати, якщо знати пару кулінарних…
Детальне сканування при кожному в’їзд. Які ще “приємні” сюрпризи чекають на українців у Європі з…