«Сир – 150 грамів, борошно – 2,5 склянки, масло вершкове – 100 грамів, цукор – 100 грамів, ванільний цукор – 15 грамів, сметана – 6 столових ложок, яйце – 2 штуки, сода – 1/2 чайної ложки, сіль і апельсинова цедра – за смаком.
Випікати у заздалегідь розігрітій духовці до готовності.
Валентина Дмитрівна, Харківська обл.»
Українцям, які досягають пенсійного віку наприкінці 2025 року, радять не поспішати з поданням документів на…
Підлоговий плінтус — обов’язковий елемент в оформленні будь-якого інтер'єру. Він виконує дві важливі функції: захищає…
Максимум користі, мінімум зусиль. Приготуйте ідеальний курячий делікатес без желатину.
Наші історії зберігаються не лише в книжках чи спогадах. Також вони можуть висіти близько до…
Не викидайте лушпиння від картоплі. Це прекрасне екологічне добриво, яке підвищить врожайність на городі у…
Які чаї варто пити восени, щоб зміцнити імунну систему і не хворіти на традиційні осінні…