Тісто на мінеральній воді виходить м’яким та еластичним, не розклеюється при варінні.
Візьміть 1 склянку газованої мінеральної води, 1 яйце, 0,5 чайної ложки солі, 0,5 чайної ложки цукру, 4 столові ложки олії, 550-600 г борошна.
Тісто також годиться для чебуреків, тільки треба прибрати з рецепту яйце.
Стартувала реєстрація на отримання нових виплат для українців.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…
Вже з 1 грудня 2024 року клієнтів "Ощадбанку" очікують суттєві нововведення. Чи стануть послуги банку…