П’ятниця, 17 Травня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяГотуємо смачно: суп з плавленим сиром - ніжний смак та швидкість приготування...

Готуємо смачно: суп з плавленим сиром – ніжний смак та швидкість приготування порадують вас

Этот материал также доступен на русском языке
Сирний суп із плавленим сиром готується із найпростіших продуктів. Для його приготування знадобиться мінімум часу – і легкий, апетитний та ситний суп порадує вас своїм ніжним смаком.

Суп з плавленим сиром

Інгредієнти

Плавлений сирок – 2 штуки по 150 грамів, картопля – 3 штуки, морква – 1 штука, цибуля – 1 штука, часник – 2 зубчики, вершкове масло – 2 столові ложки, лавровий літ – 1 штука, кріп, сіль та перець – за смаком .

Приготування

  • Цибулю та часник нарізати якомога дрібніше, картоплю – кубиками з боками розміром 1,5–2 сантиметри, моркву крупно натерти.
  • У каструлі розтопити масло і смажити в ньому цибулю п’ять хвилин.
  • Покласти моркву і обсмажити ще п’ять хвилин.
  • Додати часник і картоплю, перемішати, через 30 секунд влити 1 літр гарячої води. Довести до кипіння, посолити, кинути лавровий листок, за 2-3 хвилини вийняти його.
  • Варити суп ще десять хвилин.
  • Нарізати плавлені сирки невеликими шматочками, скласти в миску, влити половник бульйону, перемішати виделкою,щоб сирки розчинилися.
  • Влити сирну рідину в суп, варити на тихому вогні п’ять хвилин під кришкою.
  • Поперчити, всипати нарізаний кріп, вимкнути вогонь, дати настоятися під кришкою ще п’ять хвилин.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні