П’ятниця, 3 Травня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяМ'ясо в духовці: цей рецепт подолає і новачок на кухні

М’ясо в духовці: цей рецепт подолає і новачок на кухні

Этот материал также доступен на русском языке
Верхом кулінарного мистецтва можна вважати приготування м'яса: зберегти його соковитим і ароматним, не пересмажити і сирим не залишити... Наш рецепт під силу навіть початківцям, а чоловікам він буде до душі за мінімальним набором компонентів.

М’ясо в духовці

Інгредієнти

М’ясо (будь-яке) 3кг, цибуля 1кг. Для маринаду: часник 10 зубів, томатна паста 3 ст.л., гірчиця 2 ст. л., олія 50 мл, соєвий соус 150 мл, паприка 2 ч. л., чорний перець 1 ч. л.

Приготування

  • Нарізати м’ясо на стейки товщиною 2 см.
  • Обсмажити без масла на сковороді до гарної скоринки по 2-3 хвилини з кожного боку.
  • Цибулю нарізати півкільцями і викласти на деко рівним шаром.

Приготувати маринад: часник пропустити через прес, додати томатну пасту, гірчицю, олію, соєвий соус, паприку та мелений чорний перець. Добре перемішати

  • Обсмажене м’ясо обмазати маринадом і покласти на деко поверх цибулі.
  • Накрити фольгою і поставити в розігріту до 200 градусів духовку. Готувати 50 хвилин.

Рекомендуємо також:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні