Печінкові млинці з грибами
Інгредієнти
Печінка – 400 грамів, морква по-корейськи – 250 грамів, печериці – 200 грамів, цибуля – 2 штуки, яйця – 2 штуки, борошно – 50 грамів, олія, сіль та перець – за смаком.
Приготування
- Курячу печінку промити і подрібнити у блендері до однорідного стану. У печінкову масу вбити яйця, всипати борошно, сіль та перець.
- Розігріти сковороду і змастити її олією.
- Влити у сковороду трохи тіста і розподілити рівним шаром по дні. Смажити печінковий млинець по 1-2 хвилини з кожного боку.
- Цибулю очистити і нарізати кубиками.
- Печериці очистити від пошкоджень і нарізати на невеликі шматочки.
- У другій сковороді розігріти олію і обсмажити цибулю на середньому вогні протягом 3-4 хвилин. Потім додати гриби і обсмажити все 10-12 хвилин. Наприкінці приготування посолити і поперчити. Готовим грибам дати трохи охолонути.
- Начинку – моркву по-корейськи і обсмажені гриби з цибулею – розподілити поверх кожного млинця і згорнути у рулет.
Відправити рулети в холодильник на годину.
При подачі млинці краще нарізати на порції.