П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяРіздвяний стіл: печінкові млинці з грибами - нескладно готувати і дуже смачно...

Різдвяний стіл: печінкові млинці з грибами – нескладно готувати і дуже смачно їсти

Этот материал также доступен на русском языке
Святкову різдвяну трапезу хочеться зробити незабутньою. У цьому допоможуть і особливий настрій у будинку, і, звичайно ж, страви на святковому столі.

Печінкові млинці з грибами

Інгредієнти

Печінка – 400 грамів, морква по-корейськи – 250 грамів, печериці – 200 грамів, цибуля – 2 штуки, яйця – 2 штуки, борошно – 50 грамів, олія, сіль та перець – за смаком.

Приготування

  • Курячу печінку промити і подрібнити у блендері до однорідного стану. У печінкову масу вбити яйця, всипати борошно, сіль та перець.
  • Розігріти сковороду і змастити її олією.
  • Влити у сковороду трохи тіста і розподілити рівним шаром по дні. Смажити печінковий млинець по 1-2 хвилини з кожного боку.
  • Цибулю очистити і нарізати кубиками.
  • Печериці очистити від пошкоджень і нарізати на невеликі шматочки.
  • У другій сковороді розігріти олію і обсмажити цибулю на середньому вогні протягом 3-4 хвилин. Потім додати гриби і обсмажити все 10-12 хвилин. Наприкінці приготування посолити і поперчити. Готовим грибам дати трохи охолонути.
  • Начинку – моркву по-корейськи і обсмажені гриби з цибулею – розподілити поверх кожного млинця і згорнути у рулет.

Відправити рулети в холодильник на годину.

При подачі млинці краще нарізати на порції.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні