П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяПікантне поєднання: запікаємо солодкий мускатний гарбуз із пряними травами

Пікантне поєднання: запікаємо солодкий мускатний гарбуз із пряними травами

Этот материал также доступен на русском языке
Знаючи природну солодкість гарбуза, ми звикли використовувати його в десертах, випічці до чаю. А якщо спробувати оригінальність і запекти його з запашними травами, оливковою олією і присолити? Гарантуємо незабутню смакову насолоду!

Запікаємо гарбуз у духовці

  • Візьміть мускатний гарбуз, наріжте кубиками.
  • Перемішайте шматочки гарбуза з оливковою олією, сіллю та перцем, подрібненими травами (чебрець, розмарин або шавлія) та медом (за бажанням).
  • На великому металевому деку рівномірно розкладіть шматочки в один шар і запікайте 30-45 хвилин при температурі 200 градусів, поки гарбуз не стане м’яким і злегка не підрум’яниться.

Якщо будете використовувати мед, обов’язково застеліть деко пергаментним папером.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні