Субота, 4 Травня, 2024
ГоловнаСпоживачЯк вибрати сучасний журнальний столик для дому: поради фахівців

Як вибрати сучасний журнальний столик для дому: поради фахівців

Этот материал также доступен на русском языке
Класичний журнальний столик з низьким розташуванням від підлоги та компактними розмірами був винайдений для зручного розміщення газет та журналів. Цей предмет інтер'єру тепер виконує значно більше функцій, але в основному залишається одним із найзручніших органайзерів.

Усі дрібні предмети, документи, ключі, гаджети, дистанційні пульти зручніше зберігати саме на ньому. Цей різновид меблів забезпечує порядок і полегшує доступ до затребуваних речей.

Вибрати сучасний журнальний столик для дому можна за посиланням https://flamecame-shop.com.ua/g61255575-stoly-zhurnalnye в інтернет-магазині меблів Flamecame. На сайті представлені популярні моделі виробів:

  • звичайні кавові столики;
  • з висувними ящиками;
  • пустотілі;
  • з дверцятами ящиків, що зачиняються;
  • комбінована конфігурація та інші.

Основний матеріал з якого збирають журнальні столики – ДСП із ламінуванням. Такий матеріал досить міцний і водночас легкий, надійний та зносостійкий. Спираючись на поради дизайнерів та користувачів, підкажемо кілька корисних порад щодо вибору столиків для різних дизайнів та напрямки застосування.

Висота журнального столика

Стільниця не повинна бути нижчою за посадочні місця на дивані. Такий підхід забезпечить комфортне використання, а профіль предмета інтер’єру буде на рівні інших об’єктів.

Стандартна висота виробу – від 40 до 50 см. Довжина зазвичай становить від 1 м, а ширина – від 50 см.

Підбір кольору

Столик завжди знаходиться в центрі уваги вітальні або офісної зали, тому підбирати його слід з урахуванням класичних правил поєднання окремих кольорів та їх відтінків. Тим більше, що зараз можна купити поверхню стільниці практично будь-якого забарвлення:

  • універсальними є білий та чорний кольори, які створюють гармонійне поєднання практично з будь-яким дизайном.
  • сіра поверхня – ідеальне поєднання з червоним та синім, фіолетовим забарвленням інтер’єру;
  • вишневий поєднується з блакитним, сірим, жовто-пісковим, бежевим;
  • популярний світло-коричневий гармонійно виглядає зі світлим жовтим, зеленим, синім, сірим, червоним.

Перелічені рекомендації не обов’язково повинні виконуватися на 100%, але хоча б один поруч розташований предмет інтер’єру повинен мати колір, що поєднується.

Форма

Столи з прямокутною та квадратною формою – це традиційні та завжди затребувані варіанти. Вони чудово вписуються в будь-яке приміщення, забезпечують зручність для різних занять та можуть ефективно розділяти простір у кімнаті.

Круглі та овальні моделі є більш витонченим варіантом. Вони візуально здаються менш масивними і, особливо у невеликих приміщеннях, можуть бути кращими, оскільки немає гострих кутів, які можуть стати перешкодою чи джерелом травми.

Журнальні столики дизайнерські можуть мати різноманітні форми: серед них зустрічаються як прості та мінімалістичні, так і витончені та вишукані моделі.

Розміри та конструкція

Журнальні столи не відрізняються від більшості предметів інтер’єру у методах підбору розмірів та конструкції. Габарити столика повинні відповідати розмірності кімнати. Для великих просторів краще купувати нерозбірний та об’ємний варіант. Для скромної квартирної чи офісної площі ідеальним варіантом буде модель з можливістю трансформації та мінімальними розмірами стільниці у зібраному вигляді.

Основне завдання журнального столика – допомогти у зберіганні та швидкому доступі до найнеобхідніших побутових дрібниць, а також одночасно підтримувати стиль кімнати, квартири чи офісного приміщення, виконуючи декоративну функцію.


*на правах реклами

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні