No menu items!
Неділя, 5 Травня, 2024
ГоловнаСпоживачЯк обрати сервіс з доставки квітів

Як обрати сервіс з доставки квітів

Якщо вам треба обрати гарний букет квітів для коханої людини або привітати колегу з ювілеєм, але зробити це особисто немає можливості — не біда. Ви завжди можете скористатися послугами сервісу з доставки квітів.

Як обрати сервіс з доставки, щоб отримати гарний та свіжий букет

Часто трапляється так, що зрізані квіти радують око всього декілька днів, і одразу починають в’янути. Але коли оформлюється доставка квітів Київ, то замовник хоче, щоб квіти залишалися свіжими якнайдовше. У такому випадку треба дотримуватися двох важливих правил: обрати компанію, яка робить доставку квітів якісно, та правильно доглядати за букетом.

Компаній, які організовують доставку квітів в Києві немало, але не кожна може похизуватися гарним сервісом та завжди свіжими квітами. Тому, щоб не зіпсувати враження від подарунка, варто ретельно обирати службу з доставки. В цьому допоможе декілька важливих порад.

  1. Зверніть увагу на години роботи та географію доставки. Якісні служби працюють цілодобово, а також не обмежуються доставкою в рамках одного району міста.
  2. Дізнайтеся скільки коштуватиме доставка квітів. Як правило, в межах міста доставка здійснюється безкоштовно. Букети за місто доставляються платно, але перед тим як робити замовлення треба обов’язково з’ясувати тариф.
  3. Обирайте компанію, яка має представництва по всій Україні. Це свідчить про те, що компанія працює добре, а її послуги мають попит. Наприклад, квітковий магазин Pro Flowers має філії майже в усіх великих містах України. Варто зайти на сайт та обрати ваше місто: наприклад, доставка квітів Дніпро і вважайте, що незабутні емоції гарантовано як вам, так і людині, яку ви вирішили привітати. Асортимент Pro Flowers виходить далеко за межі лише квіткової продукції. Цей сервіс доставить не лише свіжозрізані квіти найвищого ґатунку, а й м’ясні та солодкі букети, повітряні кульки та інші товари, що подарують по-справжньому святковий настрій.
  4. Перегляньте відгуки та фотозвіти про роботу. Як правило, задоволені клієнти розміщують позитивні відгуки, а також публікують фото своїх букетів.

Як правильно доглядати за букетом зі свіжих квітів

Від догляду за квітами залежить те, як довго вони будуть залишатися свіжими та радувати око. Флористи магазину Pro Flowers розповіли деякі секрети:

  • краще замовляти квіти у службі доставки, ніж купувати в магазинах чи на ринках вже готові букети. Річ у тому, що в магазині букети робляться заздалегідь, тому вони не завжди свіжі. У той час коли служби доставки формують букети одразу після того, як отримали замовлення;
  • після отримання букета необхідно знизу підрізати стебла на 1 см. Рекомендується це робити під струменем води;
  • перед тим як поставити букет у місткість з водою, треба видалити зі стебел усі листочки, які будуть занурені у воду;
  • обов’язково раз на два дні необхідно змінювати воду. Краще для цих цілей підійде прохолодна відфільтрована вода.

*на правах реклами

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні