Неділя, 5 Травня, 2024
ГоловнаЗдоров'яЗдорові поради: якщо ви взялися за своє здоров'я

Здорові поради: якщо ви взялися за своє здоров’я

Этот материал также доступен на русском языке
Якщо ви взялися за своє здоров'я, то не шкодуйте на нього час і зусилля, і все повернеться вам сторицею

Якщо ви взялися за своє здоров’я

  • Якщо ви взялися за своє здоров’я або просто хочете скинути пару зайвих кілограмів, обмеживши споживання солі, то частково використовуйте замість неї лимонний сік. Тобто до недосоленої страви додавайте пару крапель соку лимона. Страва анітрохи не програє за смаковими якостями і стане не тільки кориснішою, а й ароматнішою.
  • Щодня робіть масаж потилиці, комірної зони, області нирок і надниркових залоз масажером або рушником – для стимуляції кровотоку, обміну речовин та функції центральної нервової системи, нирок і надниркових залоз. Покращує пам’ять і зміцнює організм.
  • При запальних захворюваннях нирок та сечового міхура приготуйте відвар листя брусниці. 2 столові ложки листя залити склянкою гарячої води, закрити і нагрівати на водяній бані 30 хвилин, охолодити. Пити по 1/3-1/2 склянки 2-3 рази на день.
  • Щоб зберегти здоров’я очей, їжте більше овочів, таких як шпинат, білокачанна та листова капуста. Антиоксиданти, які вони містять, можуть зменшити ваші шанси набути катаракти. З’їдайте хоча б одну порцію на день, і ви також можете запобігти погіршенню пам’яті, уповільненню мислення, яке може статися з віком.

    Із чого приготувати корисний салат?

Салат «Буряк з капустою та яблуками» наситить організм вітамінами, очистить від токсинів.

  • Візьміть один сирий буряк, 200 г капусти, два яблука.

Капусту дрібно шаткуємо, буряк і яблука тремо на тертці. Змішуємо готові інгредієнти, збризкуємо соком лимона, додаємо олію – краще лляну або оливкову. Перед вживанням можна додати зелень.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні