Котлети мають бути однакового розміру, щоб час приготування був одним. Сформуйте з фаршу ковбаску, наріжте однаковими шматочками і скачайте з кожного котлетку.
Щоб котлети були ніжними, додайте вимочений та віджатий хліб. Можна додати панірувальні сухарі або манку, вівсяні пластівці або натерту і віджату сиру картоплину або пюре з вареної картоплі.
Фарш стане повітряним, якщо додати 1-2 столові ложки олії.
Якщо фарш із морозилки або покупний, його потрібно віджати, щоб видалити зайву рідину, через яку вироби можуть розвалитися. Також обваляйте їх перед смаженням у борошні, крохмалі, панірувальних сухарях або меленій вівсянці.
Додайте трохи гірчиці або лимонної цедри у фарш – і отримаєте більш насичений смак.
Після формування котлет не починайте смажити відразу, а накрийте харчовою плівкою і потримайте в холодильнику 15 хвилин. Так вони точно не розваляться.
Читайте також:
«Ощадбанк» оголосив про старт нової акції з грошовими сертифікатами та технікою Apple. Розповідаємо, за яких…
ПФУ почав приймати заявки на новий вид соціальної допомоги, без черг і паперів. Що можуть…
В яких числах приходить пенсія та як дізнатися про її нарахування. Все що потрібно знати…
Три методи осінньої висадки полуниці та інші важливі подробиці. Ось що радять досвідчені садівники.
Фінустанова встановила додаткову комісію. За що тепер треба доплачувати?
Легкий десерт без цукру. Як швидко зробити печиво з вівсянки та сухофруктів