Котлети мають бути однакового розміру, щоб час приготування був одним. Сформуйте з фаршу ковбаску, наріжте однаковими шматочками і скачайте з кожного котлетку.
Щоб котлети були ніжними, додайте вимочений та віджатий хліб. Можна додати панірувальні сухарі або манку, вівсяні пластівці або натерту і віджату сиру картоплину або пюре з вареної картоплі.
Фарш стане повітряним, якщо додати 1-2 столові ложки олії.
Якщо фарш із морозилки або покупний, його потрібно віджати, щоб видалити зайву рідину, через яку вироби можуть розвалитися. Також обваляйте їх перед смаженням у борошні, крохмалі, панірувальних сухарях або меленій вівсянці.
Додайте трохи гірчиці або лимонної цедри у фарш – і отримаєте більш насичений смак.
Після формування котлет не починайте смажити відразу, а накрийте харчовою плівкою і потримайте в холодильнику 15 хвилин. Так вони точно не розваляться.
Читайте також:
Чи буде магнітна буря 20 липня, які прогнози дають вчені та як зберегти здоров'я при…
В Україні змінено порядок нарахування однієї з пенсійних надбавок – тепер її виплата залежатиме не…
Пророк Ілля був не просто вісником істини – він жив у боротьбі, у вогні, на…
Частина пенсіонерів мають право отримати спеціальні надбавки до пенсії. Про які доплати йдеться і хто…
Сьогодні цю рибу можна зустріти лише подекуди — і то у мізерній кількості. У чому…
Більшість городників викидають рослину після першого збору врожаю, навіть не підозрюючи, що салат може знову…