Котлети мають бути однакового розміру, щоб час приготування був одним. Сформуйте з фаршу ковбаску, наріжте однаковими шматочками і скачайте з кожного котлетку.
Щоб котлети були ніжними, додайте вимочений та віджатий хліб. Можна додати панірувальні сухарі або манку, вівсяні пластівці або натерту і віджату сиру картоплину або пюре з вареної картоплі.
Фарш стане повітряним, якщо додати 1-2 столові ложки олії.
Якщо фарш із морозилки або покупний, його потрібно віджати, щоб видалити зайву рідину, через яку вироби можуть розвалитися. Також обваляйте їх перед смаженням у борошні, крохмалі, панірувальних сухарях або меленій вівсянці.
Додайте трохи гірчиці або лимонної цедри у фарш – і отримаєте більш насичений смак.
Після формування котлет не починайте смажити відразу, а накрийте харчовою плівкою і потримайте в холодильнику 15 хвилин. Так вони точно не розваляться.
Читайте також:
Місцями, особливо на заході та в горах, можливі пориви вітру до 15–20 м/с - будьте…
Очікувалося, що до 30 жовтня магнітосфера почне стабілізуватися, проте цього не сталося.
Не всі старі речі треба бездумно викидати. У рубриці «Поради про непотрібні речі: відповідаємо на…
У вересні 2023 року Україна перейшла на новоюліанський церковний календар, через що дати деяких свят…
Хризантеми радують нас яскравими фарбами тоді, коли інші квіти вже відцвіли. Але з приходом холодів…
Шарлотка з кукурудзяного борошна - простий спосіб зробити улюблений домашній десерт кориснішим і незвичайнішим. Смак…