Котлети мають бути однакового розміру, щоб час приготування був одним. Сформуйте з фаршу ковбаску, наріжте однаковими шматочками і скачайте з кожного котлетку.
Щоб котлети були ніжними, додайте вимочений та віджатий хліб. Можна додати панірувальні сухарі або манку, вівсяні пластівці або натерту і віджату сиру картоплину або пюре з вареної картоплі.
Фарш стане повітряним, якщо додати 1-2 столові ложки олії.
Якщо фарш із морозилки або покупний, його потрібно віджати, щоб видалити зайву рідину, через яку вироби можуть розвалитися. Також обваляйте їх перед смаженням у борошні, крохмалі, панірувальних сухарях або меленій вівсянці.
Додайте трохи гірчиці або лимонної цедри у фарш – і отримаєте більш насичений смак.
Після формування котлет не починайте смажити відразу, а накрийте харчовою плівкою і потримайте в холодильнику 15 хвилин. Так вони точно не розваляться.
Читайте також:
В останній місяць осені розпочинається Різдвяний піст. За новоюліанським календарем він триває з 15 листопада…
У грудні кожному потрібно особливо уважно прислухатися до себе: рік закінчується, накопичилася втома. Можливо, слід…
Синоптики прогнозують, що цієї зими дуже сильних морозів очікувати не варто. Та й взагалі сезонна…
Східна кухня славиться своїм неперевершеним смаковим колоритом, який багато в чому створюють спеції. Спробуємо і…
Пенсіонерам, а особливо тим, хто мимоволі виявився внутрішньо переміщеною особою, не завжди вдається відстежити всі…
Если вы написали заявление об увольнении по соглашению сторон, возможно ли его отозвать?