П’ятниця, 17 Травня, 2024
ГоловнаСпоживачТОП-3 виробника драбин на ринку України

ТОП-3 виробника драбин на ринку України

Этот материал также доступен на русском языке
Український ринок драбин має своїх лідерів будівельних конструкцій. Які виробники займають лідируючі позиції і якими перевагами можуть похвалитися читайте далі в нашому матеріалі.

Рівень довіри до виробника часто вирішальний чинник у купівлі дорогих товарів та меблів. Багато брендів славляться якістю своєї продукції за межами країни, частина виробників навпаки встигла розчарувати вітчизняного покупця. Якість — те, за що доводиться платити, тому вартість перевірених часом брендів часто дорожча.

ТОП-3 виробника металевих драбин в Україні

Серед різноманітного асортименту виробників драбин на українському ринку особливо виділяються:

  • МЕТКАС
  • KRAUSE
  • SVELT

Розберемося докладніше:

МЕТКАС – популярний український бренд, лідер на вітчизняному ринку металевих конструкцій. Понад 10 років продукція виробника має попит в Україні та за її межами.

Історія українського бренду розпочинається у 2008 році. Компанія орієнтувалася на виробництво металевих конструкцій, розрахованих на вітчизняного споживача. Під власним брендом МЕТКАС почав випускати стелажі у 2015 році після отримання всіх необхідних сертифікатів якості.

Процес виготовлення сходів починається із розробки дизайну для майбутнього виробу. Після чого готується метал та створюється прототип майбутньої конструкції. Далі випускається перша партія сходів, що проходить тестування. Коли всі тести успішно пройдено та якість конструкцій стає ідеальною, починається масове виробництво моделей.

Сходи виробництва МЕТКАС виготовляються на новому високотехнологічному обладнанні. Автоматизовані технології дозволяють створювати різноманітний модельний ряд у стислі терміни. Серед виробів драбини та сходи трансформери, односекційні, двосекційні та трисекційні моделі.

Що є українськими сходами МЕТКАС?

  • Вироби виготовлені з алюмінію високої міцності. Середня товщина стінки складає 1.2 мм.
  • Для кожної секції сходів використовуються металеві профілі різного розміру, щоб надати міцності виробу.
  • Конструкції повністю виготовлені в Україні з української сировини.

Виробник випускає якісні вироби, які проходять жодну перевірку, перш ніж потрапити в торгові центри та гіпермаркети. Сходи призначені для професійного та побутового використання, залежно від моделі.

Сходи KRAUSE

Німецька фірма з виробництва висотних конструкцій популярна у кількох країнах Європи. В Україну продукція потрапляє із заводів, відкритих у Польщі. Історія бренду почалася в 1900 році і по праву заслуговує на увагу українського виробника.

KRAUSE виробляє сходи та драбини в кількох серіях:

  • професійні Stabilo;
  • напівпрофесійні Monto,
  • побутові Corda.

Відрізняються вироби між собою такими характеристиками:

  • Різний переріз перекладин, наприклад 28 мм у серіях Monto, Corda та 30 мм у драбинах Stabilo;
  • Сходи Stabilo мають додаткове посилення кромки профілю боковин.
  • Напрямні профілі сходів Stabilo алюмінієві, сталеві пофарбовані або оцинковані в серії Monto та сталеві Corda;
  • У моделях Corda щаблі драбини клепані, клепані та пресовані V-подібно в конструкціях Monto і пресовані D-образно у драбинах Stabilo.

Вироби бренду SVELT

Італійський виробник сходів та драбин для побутових та професійних висотних робіт SVELT розпочав свій шлях у 1964 р. Зараз компанія випускає широкий асортимент конструкцій:

  • з алюмінію, сталі, скловолокна;
  • з поручнями та без поручнів,
  • стаціонарні та складні моделі.

Професійні моделі мають гарантію терміном п’ять років, а побутових на рік. Сходи та драбини італійського виробника функціональні, тому продовжують користуватися популярністю навіть через 55 років роботи. Модель SVELT Scalissima була випущена у 1982 р., а Regina у 1983 р. Виробник орієнтується на стандарти якості Італії та має всі необхідні сертифікати якості.

Підіб’ємо підсумки

При виборі драбини чи драбини важливо віддавати перевагу перевіреним виробникам, які довели рівень професіоналізму часом. Купуючи вироби, орієнтуйтеся на важливі технічні характеристики виробів: висота, максимальне навантаження, кількість ступенів. Пам’ятайте, деякі українські виробники виготовляють вироби навіть під ваші індивідуальні параметри.


*на правах реклами

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні