Гарбузові кекси з родзинками виходять пишними, соковитими та ароматними. Гарбуз надає кексам приємного жовто-оранжевого відтінку, а завдяки прянощам практично не відчувається на смак.
Такий десерт сподобається всій родині і буде дуже доречним до чашки гарячого чаю!
Яйця – 2 шт., цукор – 150 г, ванільний цукор – 1 пачка, гарбузове пюре – 5 ст.л., сметана – 5 ст.л., вершкове масло – 50 г, родзинки – 100 г , борошно – 180 г, розпушувач – 1 ч. л., сіль – щіпка, олія – 1 ст.л.
За бажання посипте гарбузово-родзинкові кекси цукровою пудрою. Ці кекси можна присипати і волоськими горіхами.
З 4 квітня українців, які працюють, чекають важливі зміни. Тепер лікарняні будуть виплачувати по-новому.
Перевірити стаж роботи можна на сайті ПФУ. Як це зробити, щоб не помилитися, розповідаємо покроково.
Ще з початку повномасштабних військових дій на території України частина пенсіонерів опинилася у складній ситуації:…
Атласні стрічки є невід'ємною частиною безлічі декоративних та прикладних робіт.
Щоб отримати хороший урожай, варто зважати й на народні прикмети. Перед Великоднем садити овочі можна,…
Цей торт стане вашою улюбленою випічкою до чаю або кави під час посту. Він дуже…