Гарбузові кекси з родзинками виходять пишними, соковитими та ароматними. Гарбуз надає кексам приємного жовто-оранжевого відтінку, а завдяки прянощам практично не відчувається на смак.
Такий десерт сподобається всій родині і буде дуже доречним до чашки гарячого чаю!
Яйця – 2 шт., цукор – 150 г, ванільний цукор – 1 пачка, гарбузове пюре – 5 ст.л., сметана – 5 ст.л., вершкове масло – 50 г, родзинки – 100 г , борошно – 180 г, розпушувач – 1 ч. л., сіль – щіпка, олія – 1 ст.л.
За бажання посипте гарбузово-родзинкові кекси цукровою пудрою. Ці кекси можна присипати і волоськими горіхами.
18 травня у більшості областей України переважатиме дощова погода. Ще панує циклон, тому буде волого…
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Мігрень має «біологічний годинник» — порушення сну можуть його запускати. Дослідники підтвердили: сон — ключовий…
Європейський Союз готує екологічну революцію на дорогах — дизельні авто віком понад 10 років можуть…
Звичний салат із буряка та картоплі можна приготувати по-новому — без огірків і квасолі, зате…
Ринок праці України залишається динамічним — лише за перші чотири місяці 2025 року через Службу…