Гарбузові кекси з родзинками виходять пишними, соковитими та ароматними. Гарбуз надає кексам приємного жовто-оранжевого відтінку, а завдяки прянощам практично не відчувається на смак.
Такий десерт сподобається всій родині і буде дуже доречним до чашки гарячого чаю!
Яйця – 2 шт., цукор – 150 г, ванільний цукор – 1 пачка, гарбузове пюре – 5 ст.л., сметана – 5 ст.л., вершкове масло – 50 г, родзинки – 100 г , борошно – 180 г, розпушувач – 1 ч. л., сіль – щіпка, олія – 1 ст.л.
За бажання посипте гарбузово-родзинкові кекси цукровою пудрою. Ці кекси можна присипати і волоськими горіхами.
3 липня в Україні очікується місцями спека, але й місцями невеликий дощ.
Як сильно збуджений стан магнітосфери позначиться на здоров'ї людей? Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Сьогоднішня публікація — про Нафталію Френкеля, людину, яка керувала будівництвом Біломорсько-Балтійського каналу.
Смартфон поруч із нами з ранку до ночі: на кухні, в транспорті, на прогулянці, у…
Заміна суглоба – дорога операція, яку багато пенсіонерів просто не можуть собі дозволити. Але не…
Державна допомога для ВПО під загрозою — Мінфін розпочинає регулярні перевірки, а тривале перебування за…