Субота, 18 Травня, 2024
ГоловнаСпоживачЧи можна побудувати дачу із СІП панелей своїми руками

Чи можна побудувати дачу із СІП панелей своїми руками

Этот материал также доступен на русском языке
Будівельний процес відноситься до тих сфер діяльності, де попередньо потрібно щось знати і вже вміти. Але любителі експериментів без досвіду мають шанс освоїти технологію в прискореному режимі. Для початку варто прочитати інформацію на сайті будівельної компанії Light House.

Сайт пропонує будинки із СІП панелей у виконанні не тільки професійних будівельників, а й любителів самостійного будівельного процесу. Саме для цього на заводі СІП-панелей випускають готові будинкокомплекти з повним набором елементів та деталей для монтажу конструкції. А до комплекту додається інструкція зі збирання будівлі, яка допомагає братися до роботи, без ризику щось зіпсувати.

Дачний будиночок з легкого матеріалу

Як заведено, на дачах бувають у вільні від роботи чи інших міських занять дні. На вихідні виїжджають до передмістя, де є сад, город, приміщення для відпочинку. Ідеальне уявлення про дачу пов’язане з наявністю комфортного житла у власному фруктовому саду, де можна провести все літо чи звичайну відпустку.

Сьогодні не женуться за великими квадратними метрами та кількістю старомодних будматеріалів на зразок цегли. На зміну традиційним способам будівництва у сільській місцевості прийшов СІП-панельний будинок із перевіреною по всій Північній Америці та в Європі канадською технологією.

Замовники в Україні активно цікавляться новим явищем – каркасним будівництвом з недорогих, але міцних матеріалів з невеликою вагою. СІП-панель виявилася дуже вдалим виробом із чудовими властивостями.

Інженерні розрахунки, перевірені півстолітньою будівельною практикою, довели Америці та північній Європі, що СІП-панельний будинок має цілу низку чудових експлуатаційних властивостей:

  • будівництво ведеться в планомірному режимі і з неймовірно високою швидкістю, небаченою за традиційною технологією. Будинок «під ключ» можна збудувати буквально за 2-3 місяці до повної готовності та заселення;
  • герметична конструкція має підвищену енергоефективність зі збереження накопиченого тепла. У такому будинку комфортний мікроклімат за мінімальної витрати енергоносія – електрики. Спостерігається вигідна економія грошей на опаленні;
  • високий опір зовнішнім силам на кшталт ураганного вітру, нанесених на дах кучугур снігу, землетрусу та просто механічного тиску важкою технікою;
  • розрахунковий термін служби коротший, ніж у бетонної чи цегляної конструкції, але американські та канадські приклади 50-річних будинків переконують у довговічності та надійності СІП-панелей.

Де і як замовити каркасний канадський будинок?

Найбільш раціональний та безпечний варіант організації процесу – звернення до виробника СІП-панелей. В цьому випадку можна отримати комплексну послугу – крім набору будматеріалів, власне будівництво професійними майстрами.

А просто купити СІП панелі на заводі завжди вигідніше, ніж у посередників. На житловий будинок потрібно багато панелей та інших матеріалів. Загальна вартість набору не відноситься до поняття дешевих покупок, тому важливо заощадити на прямому зверненні до виробника.


*на правах реклами

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні