П’ятниця, 20 Вересня, 2024
ГоловнаЗдоров'яЯкі народні глистогонні засоби можна використовувати, щоб позбавитися паразитів

Які народні глистогонні засоби можна використовувати, щоб позбавитися паразитів

Этот материал также доступен на русском языке
Жити із такими сусідами неможливо. Вони висмоктують із нас життєві соки, труять нас продуктами своєї життєдіяльності, псують апетит та настрій, змушують хворіти на застуди по кілька разів на рік. Хто вони? Це паразити – гельмінти, глисти.

Звичайно, треба їх позбуватися! І якнайшвидше, тим більше, зараз є чимало різних препаратів-антигельмінтиків. Втім, не обов’язково поспішати в аптеку: народна медицина має у своєму розпорядженні великий арсенал засобів, не менш ефективних, ніж таблетки.

«Останнім часом часто зустрічаю рекламу антигельмінтних препаратів. Їх радять приймати постійно дорослим і дітям. Хочу вберегти людей від такого необдуманого кроку.

Антигельмінтні препарати вбивають паразитів усередині організму людини, призводячи до того чи іншого ступеня інтоксикації. Не випадково після прийому таблеток люди скаржаться на нудоту, відсутність апетиту, підвищення температури, біль у печінці та підшлунковій.

У моїй сім’ї ми давно застосовуємо природні методи боротьби з гельмінтами, якими користувалися діди-прадіди. Це часник, який ми додаємо в їжу, і насіння гарбуза – їх треба подрібнити і також додати в їжу.

Повірте, ефективність цих методів не поступається таблеткам, а негативних наслідків від них набагато менше. Недаремно до них вдавалися наші мудрі предки.

Валентина Короткова, Рені»

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні