«Сало – 500 грамів, оцет 9% – 2 столові ложки, сіль – 2 столові ложки, цукор – 1 чайна ложка, перець горошком – 10-15 горошин, лавровий лист – 2 штуки, часник – 3-4 зубчики, вода – 1 літр.
Очистити сало від шкірки і нарізати його на невеликі шматочки.
Підготувати розсіл:
Занурити шматочки сала в розсіл, щоб вони повністю вкрилися. Накрити посудину кришкою і прибрати у холодильник на 1-2 дні, щоб сало промаринувалося.
Після цього його можна вийняти з розсолу і дати трохи обсохнути.
Сало можна подавати як окрему страву або використовувати для приготування інших страв.
Надія Олександрівна, Полтавська обл.»
Уряд оновив порядок виїзду за кордон. Кому доведеться готувати додаткові документи?
На різдвяні і новорічні свята кожна господиня хоче приготувати щось смачненьке. Пропонуємо такий рецепт. Ваші…
Нові можливості з економії для літніх людей у 2026 році. Як зменшити витрати без особливих…
Новий законопроєкт викликав хвилю паніки та обурення в соцмережах. Юрист пояснила, через що виникла плутанина.
Українські аграрії назвали сорти картоплі, які показали найвищу врожайність за останні кілька років. Які сорти…
Улюблену закуску «Білочка» можна подавати у святковому оформленні — у вигляді мандаринок. Гості будуть у…