«Сало – 500 грамів, оцет 9% – 2 столові ложки, сіль – 2 столові ложки, цукор – 1 чайна ложка, перець горошком – 10-15 горошин, лавровий лист – 2 штуки, часник – 3-4 зубчики, вода – 1 літр.
Очистити сало від шкірки і нарізати його на невеликі шматочки.
Підготувати розсіл:
Занурити шматочки сала в розсіл, щоб вони повністю вкрилися. Накрити посудину кришкою і прибрати у холодильник на 1-2 дні, щоб сало промаринувалося.
Після цього його можна вийняти з розсолу і дати трохи обсохнути.
Сало можна подавати як окрему страву або використовувати для приготування інших страв.
Надія Олександрівна, Полтавська обл.»
Пенсія в Україні може бути перерахована, якщо пенсіонер після її призначення продовжує працювати. Це передбачено…
Остеопороз - хронічне захворювання кісткової системи, при якому кістки втрачають щільність, міцність і стають схильними…
Синоптики попереджають та заспокоюють: неділя та понеділок в Україні – найхолодніші дні. А вже з…
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня - відповідають фахівці.
Тиждень з 20 по 26 жовтня обіцяє бути напруженим, але значущим: не вірте першим враженням…
Осінь — саме та пора, коли хочеться обгорнутися у теплий плед, заварити запашного чаю або…