Вівторок, 3 Грудня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяГотуємо смачно та економно: рулет із листкового тіста з фаршем та грибами...

Готуємо смачно та економно: рулет із листкового тіста з фаршем та грибами не соромно викласти навіть на святковий стіл

Этот материал также доступен на русском языке
У досвідченої господині в холодильнику завжди знайдеться запас продуктів, з яких можна нашвидкуруч приготувати смачне, ситне частування, особливо якщо в будинок несподівано налетіли гості.

Рулет із листкового тіста з фаршем та грибами

Інгредієнти

Фарш – 1 кілограм, листкове тісто – 500 грамів, печериці – 500 грамів, бекон – 200 грамів, цибуля – 1 штука, коріандр – 1 чайна ложка, часник – 4 зубчики, яйце – для змащування, сіль та перець – за смаком.

Приготування

  • Фарш посолити, поперчити, додати коріандр, дрібно нарізані цибулю та часник.
  • Печериці також дрібно нарізати, посолити, поперчити і обсмажити.
  • На пласт листкового тіста викласти смужки бекону, а зверху рівномірним шаром обсмажені гриби та фарш.
  • Загорнути рулет і викласти на деко швом вниз.
  • Кінці тіста підвернути під низ рулету, після чого змастити все яєчним жовтком.
  • Зробити на рулеті ножем неглибокі надрізи (не прорізаючи тісто).

Запікати рулет із листкового тіста в розігрітій до 180 градусів духовці 40 хвилин.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні