Четвер, 2 Травня, 2024
ГоловнаСпоживачЯк вигідно економити на продуктах?*

Як вигідно економити на продуктах?*

Этот материал также доступен на русском языке
Онлайн-магазин став раціональним рішенням для сучасних споживачів, які цінують свій час. Купівля в інтернет-магазині – це зручно й вигідно. Продавець може запропонувати покупцям набагато вигідніші ціни.

У мережі продається широкий асортимент товарів, наприклад, інтернет-магазин продуктів delikatto.com.ua пропонує величезний вибір продуктів харчування за розумними цінами, враховуючи переваги для покупців. Інтернет-магазини зазвичай доступні 24 години на добу. Все, що вам знадобиться – це вихід в інтернет та доступний спосіб оплати: кредитні картки, електронні гроші або оплата готівкою при отриманні.

Серед головних переваг купівлі онлайн виділяються:

  1. Економія часу – купувати необхідне можна в будь-який час, адже зазвичай інтернет-магазини працюють у цілодобовому режимі. Купуючи в них щось, можна заощадити декілька годин, які витратили б на похід в супермаркет. Для зручності користувачів на сайтах онлайн-магазинів передбачений пошук за фільтрами.
  2. Економія грошей – ціни на товари в онлайн-магазинах значно нижчі, ніж у звичайному ритейлі. А ще там регулярно проводяться розпродажі, які в офлайн-маркетах проходять рідше.
  3. Зручність оплати та доставлення – існує декілька варіантів оплати закупів – при отриманні товару готівкою, банківською карткою або електронними грошима. Можна вибрати зручний спосіб доставлення – поштою, кур’єром або самостійно забрати товар, якщо передбачена така опція. В останньому випадку не доведеться платити за послуги пошти або кур’єра.

На сайтах інтернет-магазинів представлені повні дані про товар, про що можуть промовчати продавці у звичайних магазинах. Онлайн-рітейлери нерідко пропонують рекомендації щодо вибору та використання товарів.

Детальніше про економію

Існує декілька способів, як заощадити гроші, купуючи продукти.

  • Кешбек – привабливий фінансовий інструмент на сайтах та банкінгах, який дозволяє отримувати частину витрачених коштів назад. Ця фінансова послуга є частковим поверненням коштів за здійснену купівлю, в основному існує в безготівковій формі. Може нараховуватися клієнту у вигляді грошей.
  • Програма лояльності – система заохочень покупця з метою сформувати з ним довгострокові відносини. Використовуються знижки, бонуси, подарунки й бали, які враховує накопичувальна картка лояльності інтернет-магазину.
  • Онлайн-шопінг – це ідеальний варіант купівлі товарів для дорослих зайнятих людей, в яких крім роботи ще багато інших обов’язків.

*на правах реклами

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні