П’ятниця, 17 Травня, 2024
ГоловнаРізнеГазета "На пенсії" святкує своє повноліття: 18 років разом із читачами

Газета “На пенсії” святкує своє повноліття: 18 років разом із читачами

Этот материал также доступен на русском языке
Вісімнадцять років тому, 4 жовтня, вийшов перший номер газети «На пенсії». І хіба міг тоді хтось подумати, що своє повноліття газета відзначатиме під виття сигналів повітряної тривоги.

Але, незважаючи на усі складнощі воєнного часу, ми сповнені планів і надій і продовжуємо працювати для вас, наші читачі.

Про довіру і нашу роботу

Шановні читачі, до редакції надходить багато дзвінків та листів з питаннями і пропозиціями з усіх куточків нашої країни. Ми вдячні вам за довіру і при підготовці чергового номера газети намагаємося враховувати ваші побажання. Все це – копітка щоденна робота нашого невеликого колективу.

Серед наших працівників є не лише професійні журналісти, а й спеціалісти — професіонали: наші консультанти з пенсійних та юридичних питань. Погодьтеся, не кожне видання може похвалитися власними консультантами.

І хоча редакція розташована в Одесі, деякі наші журналісти пишуть матеріали з Києва, Дніпра і навіть з-за кордону. На сторінках святкового випуску газети ми пропонуємо вам познайомитися з нашими постійними авторами, щоб ви краще розуміли, до кого із них і з яким питанням звертатися.

Матеріали нашої газети ви можете прочитати не лише у паперовому, а й у електронному вигляді:

Про передплату на 2024 рік

Наші постійні читачі звикли, що наприкінці вересня – на початку жовтня можна було оформлювати передплату на наступний рік. Цього року «Укрпошта» досі не оголосила передплату на газети. Імовірно, це може бути на початку листопада.

Газета «На пенсії» друкується у двох містах – у Тернополі та Києві. А розповсюдження відбувається по всій території України, окрім окупованих. Тому оформити передплату газети можна буде у всіх поштових відділеннях на неокупованих територіях, у листоноші або онлайн на сайті «Укрпошти».

Вартість газети “На пенсії”

Для передплатників на весь рік вартість складатиме 488 гривень. Дорого, скажете? Пояснимо, з чого складається ціна.

Редакції на виробництво газети від цієї суми лишається 228 гривень. Вони витрачаються:

  • на зарплату працівників і податки,
  • оренду і утримання офісу,
  • купівлю газетного паперу
  • і оплату друкарні.

260 гривень йдуть «Укрпошті» на доставку газети до вашої поштової скриньки. По 5 гривень за кожен номер газети. На рік виходить 52 номери.

І ще додатково пошта бере гроші за оформлення передплати. На 2024 рік тариф – 15 гривень. Незалежно від того, передплачуєте ви на один місяць, півроку або рік. І всі ці гроші залишаються в «Укрпошті».

Тож ми рекомендуємо передплачувати одразу на рік, щоб не платити додатково кожного разу за оформлення передплати.

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ! Гарантована редакцією ціна – лише за передплатою. У роздріб ціна також зросте. На скільки – це залежить ще й від продавців конкретних магазинів, кіосків, лотків.

Якою мовою виходитиме газета?

Українською – за законом, і це не обговорюється.

Окремо – про Одеську область. Газета «На пенсії. Одеса» місцевої реєстрації та сфери поширення виходить і виходитиме перше півріччя 2024 року українською та російською мовами. А з другого півріччя – лише українською. Передплатний індекс 76385 у каталозі Одеської області. Це передбачено законом.

Але якщо наш читач з Одеси та області хоче читати газету «На пенсії» і в першому півріччі українською мовою, то це також є можливим. Достатньо передплатити газету за індексом 86621 у каталозі видань України.

***

Дякуємо, що читаєте газету «На пенсії» вже 18 років. Ми й надалі готуватимемо для вас корисні матеріали, триматимемо у курсі важливих тем.

Редколегія газети «На пенсії»

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні