Візьміть
Наприкінці приготування посоліть, поперчіть, додайте базилік.
За вмістом вітаміну С болгарський перець поступається тільки шипшині та чорній смородині, а серед овочів – він абсолютний чемпіон. До того ж у перці є досить рідкісний вітамін Р, який допомагає засвоєнню аскорбінки і робить перець незамінним помічником для нашого серця та судин.
Майте на увазі, що гриби дуже важкий для перетравлення продукт. Навіть здоровим людям не слід вживати гриби зі спиртним та з продуктами, що містять крохмаль, зокрема, з картоплею.
Корупційний скандал навколо “Енергоатому” привів до політичної кризи в Україні. Депутати владної коаліції вимагають повного…
Червона нитка давно стала популярним аксесуаром, який носять на зап’ясті діти й дорослі. Комусь вона…
Проїзд безплатно чи за тарифом? Як зміняться “транспортні” пільги для літніх людей в наступному місяці?
66-річний Степан Гіга на піку популярності скасовує концерти. Попри те, що його пісні вірусно розлітаються…
Вдале вирощування рослин — це справжнє мистецтво, в якому важливий кожен нюанс. Найголовніший фактор вдалого…
Газу на зиму вистачить. ДТЕК відкрив новий маршрут постачання скрапленого природного газу (СПГ) через Балтію.