Візьміть
Наприкінці приготування посоліть, поперчіть, додайте базилік.
За вмістом вітаміну С болгарський перець поступається тільки шипшині та чорній смородині, а серед овочів – він абсолютний чемпіон. До того ж у перці є досить рідкісний вітамін Р, який допомагає засвоєнню аскорбінки і робить перець незамінним помічником для нашого серця та судин.
Майте на увазі, що гриби дуже важкий для перетравлення продукт. Навіть здоровим людям не слід вживати гриби зі спиртним та з продуктами, що містять крохмаль, зокрема, з картоплею.
У Вашингтоні відбулася зустріч президентів США та України за участю європейських лідерів. На порядку денному…
Ви чесно працювали десятиліттями, але у розрахунках пенсії вам «зрізали» частину заробітку й стажу. І…
Твердий, м’який чи кисломолочний? Кожен вид сиру має свої переваги, але є сорти, які вважають…
Право власності на земельну ділянку — це можливість володіти, користуватися та розпоряджатися нею на власний…
Вівторок в Україні буде сонячним, прогнозують синоптики. Антициклон на ім'я Kyra (карта) зумовить всюди суху…
Зубний біль завжди виникає вчасно, але особливо неприємно, коли він турбує вночі. У такі моменти…