Приготуйте овочеве рагу з печерицями!
Що для цього знадобиться?
Візьміть
- помідори – 4 шт.,
- перець болгарський – 2 шт.,
- шампіньйони свіжі – 300 г,
- цибулина,
- базилік – пучок,
- сіль – за смаком.
Що з ними робити?
- Шампиньйони та цибуля наріжте.
- Помідори та перець наріжте часточками.
- Нагрійте трохи води в каструле і додайте цибулю, притушкуйте.
- Додайте гриби, помідори та перець.
- Гушіть хвилин 20 під кришкою, не забуваючи помішувати.
Наприкінці приготування посоліть, поперчіть, додайте базилік.
І ще дві корисні поради
Частіше їжте болгарський перець
За вмістом вітаміну С болгарський перець поступається тільки шипшині та чорній смородині, а серед овочів – він абсолютний чемпіон. До того ж у перці є досить рідкісний вітамін Р, який допомагає засвоєнню аскорбінки і робить перець незамінним помічником для нашого серця та судин.
Гриби – дуже важкий для перетравлення продукт
Майте на увазі, що гриби дуже важкий для перетравлення продукт. Навіть здоровим людям не слід вживати гриби зі спиртним та з продуктами, що містять крохмаль, зокрема, з картоплею.