Одним із таких рецептів є баклажани в крохмальному паніровці.
Баклажани, смажені в крохмалі
Баклажани – 500 грамів, крохмаль кукурудзяний – 3 столові ложки, олія соняшникова – 200 мілілітрів, сіль та олія – за смаком.
- Промити баклажани, зрізати шкірку і помістити їх у велику миску. Присипати сіллю (бажано великою). Добре перемішати і залишити на 30-40 хвилин.
- Потім перекласти баклажани у сито і промити в холодній воді.
- Потім овочі розрізати на дві частини і нарізати на однакові шматочки –
півкільцями, кубиками, смужками. - Добре обваляти їх у крохмалі.
- Розігріти сковороду з олією і смажити баклажани 5-7 хвилин до золотистої скоринки, періодично помішуючи. Корочка має бути хрусткою, а серединка – повністю м’якою.
Готові баклажани викласти на тарілку з паперовим рушником.