Четвер, 2 Травня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяАроматне варення з груші - найсмачніше варення виходить із груш часточками

Ароматне варення з груші – найсмачніше варення виходить із груш часточками

Этот материал также доступен на русском языке
З солодких і соковитих груш виходить дивовижне за смаком та за зовнішнім виглядом варення. М'які часточки груш в ароматному сиропі гарного карамельно-бурштинового кольору - відмінне частування для домашнього чаювання.

Ароматне варення з груші

Груша – 1 кілограм, цукор – 800 грамів, вода – 50 мілілітрів, кардамон – за смаком.

  • Груші помити та відрізати хвостики. Очистити від шкірки та нарізати тонкими часточками.
  • Частки викласти в каструлю, додати воду та цукор.
  • Поставити варитися на середній вогонь, дочекатися, коли сироп закипить, і варити ще 5 хвилин.
  • Додати до варення кардамон.
  • Потім зняти каструлю з плити та залишити охолоджуватися на 1 годину.
  • Так зробити ще двічі – варити варення по 5 хвилин.

Готове варення розкласти у стерилізовані баночки та закрити кришками. Банки перевернути догори дном, укутати ковдрою та залишити до охолодження.

Зберігати у холодному місці.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні