Понеділок, 20 Травня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяЗаправка для супу: закладаємо в консервну банку аромати та смак літа

Заправка для супу: закладаємо в консервну банку аромати та смак літа

Этот материал также доступен на русском языке
Заправкою для борщу нікого не здивуєш. А ось заправку для супу ви намагалися робити?

Ароматна, вітамінізована, яскрава і красива – ваша заправка будь-який нудний зимовий суп перетворить на свято, нагадає весну чи літо – за вашим бажанням. Роботи небагато, а користі та запасів – на весь “сірий” сезон.

Заправка для супу

Помідори – 500 грамів, перець болгарський – 500 грамів, морква – 500 грамів, цибуля – 400 грамів, петрушка великий пучок і сіль – за смаком.

  • Болгарський перець очистити від насіння та нарізати тонкими смужками.
  • Цибулю нарізати півкільцями, моркву натерти на великій тертці.
  • Помідори (краще використовувати невеликі та тверді) нарізати часточками.
  • У великій мисці зʼєднати всі підготовлені овочі, додати подрібнену зелень і всипати сіль.
  • Ретельно перемішати та залишити на 10 хвилин.
  • Розкласти овочеву заправку в стерилізовані банки, присипати зверху ще сіллю.

Банки закрити кришками та прибрати на зберігання в холодильник.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні