До складу ягід йошти входять: вітаміни С, Р, фітонциди, залізо, калій, мідь, йод. Фітонциди, на які багата йошта, перешкоджають зростанню та розвитку бактерій та грибів, тому ягоди дуже корисні як протизапальний, протизастудний та бактерицидний засіб.
Йошта зміцнює імунну систему, допомагає впоратися з гіпертонією. Ця ягода має закріплюючі властивості, тому показана при розладі травлення. Більш того, йошта відіграє важливу роль в очищенні крові від шлаків, токсинів та інших шкідливих речовин.
Її ягоди також стимулюють обмін речовин, а завдяки низькому вмісту цукру допомагають скинути зайві кілограми.
Сезон йошти в нашій країні триває близько місяця – з середини липня і до середини серпня, тому поспішіть взяти у цієї ягоди все найкорисніше.
Стартувала реєстрація на отримання нових виплат для українців.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…
Вже з 1 грудня 2024 року клієнтів "Ощадбанку" очікують суттєві нововведення. Чи стануть послуги банку…