До складу ягід йошти входять: вітаміни С, Р, фітонциди, залізо, калій, мідь, йод. Фітонциди, на які багата йошта, перешкоджають зростанню та розвитку бактерій та грибів, тому ягоди дуже корисні як протизапальний, протизастудний та бактерицидний засіб.
Йошта зміцнює імунну систему, допомагає впоратися з гіпертонією. Ця ягода має закріплюючі властивості, тому показана при розладі травлення. Більш того, йошта відіграє важливу роль в очищенні крові від шлаків, токсинів та інших шкідливих речовин.
Її ягоди також стимулюють обмін речовин, а завдяки низькому вмісту цукру допомагають скинути зайві кілограми.
Сезон йошти в нашій країні триває близько місяця – з середини липня і до середини серпня, тому поспішіть взяти у цієї ягоди все найкорисніше.
Багато українських пенсіонерів очікують, що після досягнення 65-річного віку їхня пенсія зросте автоматично. Проте на…
Волоські горіхи можуть втратити смак і аромат, якщо збирати їх неправильно або поспішати зі зберіганням.…
Забудьте про довгі години на кухні – цей десерт готується швидше, ніж ви встигнете заварити…
Традиційне літнє заняття для багатьох українців може обернутися солідними штрафами. До чого варто бути готовим.
Частина українців можуть отримати грошову допомогу від держави. Яким критеріям потрібно відповідати та як зареєструватися.
Сектор газованих напоїв — це одна з найбільш налагоджених систем виробництва в харчовій промисловості. Тут…