Субота, 4 Травня, 2024
ГоловнаСпоживачШафа-купе або звичайна орна: що вибрати?

Шафа-купе або звичайна орна: що вибрати?

Этот материал также доступен на русском языке
Шафа – це один із ключових елементів організації простору та підтримання порядку в будинку. Якщо у вас немає окремої вбиральні, то до підбору шафи потрібно підійти з особливою ретельністю.

Хороша новина в тому, що на ринку шафи представлені у величезному асортименті – різних конфігураціях, розмірах та стилях. Найпопулярніші варіанти – шафи-купе чи розстібні. Познайоммося з перевагами обох.

Переваги шафи-купе

Шафа-купе є вбудованою або стаціонарною конструкцією, яка зазвичай розміщується вздовж стіни та відрізняється розсувними дверима, що ковзають по спеціальних напрямних. Відкривання та закривання дверей шафи-купе здійснюється паралельно стіні, завдяки чому воно не вимагає додаткового простору перед собою для відкриття. Основні переваги такої моделі включають:

  • економія простору – двері ковзають уздовж стіни, не займаючи зайвого місця;
  • максимально ефективне використання корисної площі. Вбудовані шафи-купе можуть займати всю висоту від підлоги до стелі, забезпечуючи максимальне використання вертикального простору та збільшуючи місткість;
  • ергономічність. Шафи-купе оснащуються внутрішніми системами зберігання – полицями, вішалками, ящиками, корзинами. Це забезпечує гарну організацію внутрішнього простору та зручність зберігання;
  • стильний дизайн. Вони зазвичай виконані в мінімалістичному стилі та можуть добре вписатися в різні інтер’єри.

Шафи-купе можуть бути використані не тільки у спальнях для зберігання одягу, а й у вітальні, передпокої, дитячій або навіть офісі для зберігання різних речей.

В інтернет магазині Редлайт ви можете вибрати і купити шафу купе за найкращою ціною в Україні.

Коли варто вибрати звичайну шафу?

Орна шафа – це традиційний варіант, який має дві або більше дверей, що відкриваються вперед і в сторони. Він універсальний і підійде для спальні, вітальні, передпокою та дитячої кімнати.

Але розстібну шафу варто вибирати тільки при дотриманні 3 умов:

  1. є достатньо місця перед шафою для відчинення дверей;
  2. ви віддаєте перевагу традиційному зовнішньому вигляду меблів;
  3. потрібна велика та містка шафа для зберігання різних речей.

Розстібні шафи забезпечують легкий доступ до вмісту, тому що всі двері відкриваються вперед і в сторони. Це дозволяє зручно отримувати доступ до речей усередині шафи. Вони великі та місткі, тому відмінно підходять для зберігання великої кількості одягу, постільної білизни, взуття та інших речей. Плюс вони легко встановлюються, не вимагають спеціальної підготовки з монтажу та можуть легко переміщатися під час перестановки речей.

Редлайт: величезний вибір стильних меблів для вашого будинку

Незалежно від того, яку модель ви вибрали, вам потрібен інтернет-магазин Redlight. У каталозі компанії ви знайдете найбільший асортимент меблів для дому, офісу та сфери HoReCa. Ви зможете підібрати ідеальну шафу за типом конструкції, розмірами, матеріалами виготовлення, стилем, дизайном і кольором. При виборі конкретної моделі потрібно враховувати такі характеристики:

  • тип – розстібний, розсувний;
  • кількість дверей – від 1 до 6;
  • додаткові особливості конструкції – з дзеркалом, під телевізор;
  • розміщення – кутовий, прямий;
  • матеріал виготовлення.
  • стиль, дизайн, колірне рішення.

Подано цікаві варіанти у всіх цінових сегментах – від бюджетного до преміального. Надаються офіційні гарантії якості. Підібрати ідеальну модель для стильного інтер’єру вашої квартири ви можете прямо зараз – на сайті розроблена дуже зручна система навігації, а кожна модель супроводжується докладним описом та фото у різних ракурсах.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні