No menu items!
Субота, 4 Травня, 2024
ГоловнаСпоживачМ’які меблі – для затишного інтер’єру

М’які меблі – для затишного інтер’єру

Меблева індустрія активно розвивається і, через появу нових матеріалів чи навіть технологій, пропонує споживачам нові види конструкцій, ще більш цікаві в плані дизайну та більш ергономічні. Але існує в меблевій сфері й так звана «класика жанру».

І саме до цих класичних рішень відносять м’які меблі, які дозволяють створювати особливо затишні інтер’єри. Продавці консультанти інтернет гіпермаркету МебельОк радять ознайомлюватися з колекціями відомих брендів, які постійно поповнюються новинками, перед купівлею дивану чи крісла. Бо серії не тільки постійно оновлюються, але й існуючі колекції доповнюються новими моделями, що пройшли апгрейдинг на рівні дизайну чи конструктивну.

Не тільки диван чи крісло

Ми всі звикли, що коли мова йде про м’які меблі, то мають на увазі дивани чи крісла. З одного боку це вірно, бо це найпопулярніші елементи з цієї групи. Але в групу «м’яких» ще входять пуфи, тахта, безкаркасні модулі, канапе та ін. Безперечно, деякі з конструкцій не надто часто зустрічаються в сучасних інтер’єрах. Але вони існують, і якщо перед вами стоїть завдання оформити приміщення в якомусь особливому стилі, то без них не обійтися. Чим же відрізняються м’які меблі від корпусних? Як і зрозуміло з самого визначення, це модулі, які обов’язково мають мати частини, що виконані з таких матеріалів як тканина, натуральна шкіра чи екошкіра. Причому на цьому м’якість меблів не закінчується, бо в якості наповнювача використовуються такі матеріали як:

  • Поролон;
  • Синтепон;
  • Флізелін тощо.

Причому сучасна індустрія дуже вимоглива до якості й безпеки меблів, отож всі матеріали, які використовуються для виготовлення таких конструкцій, відповідають суворим стандартам в плані екологічності. А це значить, що навіть через багато років після придбання та активної експлуатації ваші меблі м’які залишатимуться безпечними, не виділятимуть ніяких токсичних речовин і не матимуть негативного пливу ані на довкілля, ані на здоров’я людини. Щодо зносостійкості та витривалості – то це ще два параметри, які сучасні меблеві мануфактури постійно покращують. Тому, купуючи м’які меблі, можете на 100% бути впевненими в їх якості, зносостійкості, актуальності фасону і ергономічності.

Саме такі моделі і пропонує інтернет маркет MebelOk. Ну а на якій колекції (сучасній чи класичній, преміальній чи бюджетній) зупинити свій вибір, кожен покупець обирає сам. Головне, що вибір не просто є, а він величезний, бо асортимент меблевих виробників включає варіації в різних текстурних виконаннях, кольорових палітрах та дизайнерських концепціях. Тому підібрати диван під вже існуючий стиль в приміщенні не проблема. До речі, диван чи крісло можна підбирати під вже існуючий інтер’єр або навпаки, зробити його акцентом кімнати, вибравши модуль в зовсім другому кольорі, розмірі чи формі.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні