Борошно пшеничне – 250 грамів, масло вершкове – 120 грамів, яйце – 1 штука, зливу – 1 кілограм, цукор – 3 столові ложки, сухарі панірувальні – 5 столових ложок, кориця мелена – 1,5 чайної ложки, сіль та вода – за смаком.
Випікати тарт зі сливами 30 хвилин.
Клієнти запідозрили ПриватБанк в ейджизмі після різких змін за умов кредитування пенсіонерів.
Українців запрошують пройти реєстрацію на нові виплати у сумі 3600 гривень упродовж 3 місяців. Подробиці…
Прем'єр-міністр Юлія Свириденко анонсувала запуск щорічного медичного огляду: держава дбатиме про здоров'я громадян віком від…
Бажаєте зберегти аромат та насолоду дині до зими? Сушена диня – це простий та корисний…
Діти учасників бойових дій в Україні мають право на цілу низку пільг, які передбачені законом…
Неякісний товар чи погано надана послуга — не привід миритися. Ви маєте право на заміну,…