Борошно пшеничне – 250 грамів, масло вершкове – 120 грамів, яйце – 1 штука, зливу – 1 кілограм, цукор – 3 столові ложки, сухарі панірувальні – 5 столових ложок, кориця мелена – 1,5 чайної ложки, сіль та вода – за смаком.
Випікати тарт зі сливами 30 хвилин.
Осінь - не привід сумувати! Це прекрасна можливість приготувати безліч смачних страв з простих осінніх…
Дуже часто через погіршення самопочуття ми намагаємося самостійно розібратися з тим, що саме болить та…
Благодійний фонд «Право на захист» має потужні позиції у сфері захисту прав ВПО, постраждалих від…
Опалювальний сезон в Україні зазвичай починається в середині жовтня, десь приблизно 15 – 16 числа.…
Раніше Кабмін оприлюднив новий формат повісток. Серед іншого тоді було прийнято рішення додати до повісток,…
Російські війська атакували Україну керованими авіаційними ракетами та безпілотниками у ніч на 5 жовтня. Повітряні…