Понеділок, 6 Травня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяБабка із вишень - дивовижний десерт

Бабка із вишень – дивовижний десерт

Этот материал также доступен на русском языке
Літо дарує нам можливість насолодитись усіма його плодами. Сьогодні ми приготуємо десерт із вишень – бабку із соковитими кисло-солодкими ягодами. 

Готується вишнева бабка дуже просто, всього за кілька дій, а виходить дуже ароматною, соковитою та смачною. Такий десерт можна і приготувати домашнім, і на святковий стіл подати.

Бабка із вишень

Вишні – 250 грамів, сметана – 4 столові ложки, яйця – 2 штуки, цукор – 3 столові ложки, борошно – 3 столові ложки, масло вершкове – 1 столова ложка, сухарі панірувальні – 1 столова ложка, кориця та бодян – за смаком.

  • Вишні промити, очистити від кісточок і засипати 1 столовою ложкою цукру.
  • У яєць відокремити жовтки від білків. Білки збити, а решту цукру розтерти з яєчними жовтками і сметаною.
  • Потім додати борошно,добре перемішати, ввести збиті білки і вишні.
  • Форму для випікання змастити маслом і посипати сухарями.
  • Викласти в неї масу і випікати при температурі 180 градусів до золотистого кольору.

 

Нове на сайті