Неділя, 5 Травня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяСекрети японського довголіття: як їх застосовувати на практиці

Секрети японського довголіття: як їх застосовувати на практиці

Этот материал также доступен на русском языке
Японці багато років вивчають за рахунок чого живуть так довго. Висновки та рекомендації вчених відразу намагаються застосовувати на практиці - в країні багато програм з подовження життя та покращення його якості..

Японія – країна довгожителів. Як правило, якщо японець виглядає на 50, то йому далеко за 60. Те саме стосується і молодих людей. Крім хорошого клімату, японці мають й інші секрети.

1. Харчування

Головне правило – їсти лише тоді, коли відчуваєш голод. Японці їдять маленькими порціями. У їхньому раціоні – багато овочів, достатньо води і повна відсутність цукру. Щодня жителі Японії п’ють зелений чай, а це потужний антиоксидант, який захищає клітини організму від старіння і сприяє зміцненню імунної системи.

2. Філософія життя

Японці вважають своїм обов’язком знайти потрібну справу і присвятити їй своє життя. При цьому вони намагаються не нервувати, бути оптимістами і, звісно, щодня тренувати мозок і тіло. Така філософія – основа гармонійного життя.

3. Спілкування

Спілкування з рідними або близькими за духом людьми викликає особливе відчуття комфорту і насолоди. Саме тому жителі Японії шукають будь-якої нагоди зібратися разом.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні