Субота, 20 Квітня, 2024
ГоловнаРізне5 напоїв для гарного настрою

5 напоїв для гарного настрою

Этот материал также доступен на русском языке
Створити гарний настрій та покращити самопочуття може не лише добре слово та дружня підтримка, а й продукти-антидепресанти.

Всі знають, що є продукти, які можуть покращити настрій і прогнати нудьгу. Це банани, горіхи, сири, какао і шоколад. В них міститься серотонін – гормон щастя. Але напої можуть принести не менше задоволення. Які?

1. Гарячий шоколад

Шоколад у будь-якому вигляді знімає стрес і приносить радість. Але гарячий шоколад можна смакувати довше. Темний шоколад також захищає серце і знижує кров’яний тиск.

2. Банановий коктейль

Напій, приготований з бананів з молоком або йогуртом, має не тільки гарний смак, а й багато корисних речовин. До того ж він швидко відновлює енергію. За бажанням у напій можна додати інші інгредієнти, наприклад, корицю або мед.

3. Какао

Какао сприяє виробленню ендорфінів, які створюють гарний настрій. Крім того, какао – напій дитинства: він дарує можливість відчути себе безтурботною дитиною.

4. Кава з корицею і кардамоном

Кава з кардамоном має сильний пряний аромат і смак. Він сприяє емоційному розслабленню і відновлює сили. А кориця заспокоює нервову систему і знижує ризик розвитку депресії.

5. Фруктовий сік

Соки дають нам заряд бадьорості, забезпечують організм вітамінами та мікроелементами. І, звичайно, покращують настрій. Головне – вибрати те, що вам подобається.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні