П’ятниця, 3 Травня, 2024
ГоловнаЗдоров'яТаємниці правильного харчування: з чого приготувати корисний салат та змусити організм засвоювати...

Таємниці правильного харчування: з чого приготувати корисний салат та змусити організм засвоювати вітаміни, як у молодості

Этот материал также доступен на русском языке
Є один правильний засіб, що дозволяє одночасно підтримати оптимальну вагу, зміцнити імунітет, нормалізувати метаболізм, функції травної та інших систем, продовжити молодість і зберегти, а іноді навіть повернути здоров'я організму! Це чудо-засіб – правильне харчування.

Із чого приготувати корисний салат

Приготуйте вінегрет зі свіжими огірками, зеленою цибулею та щавлем – і він заграє новими нотками. Молоді овочі надають нейтрально-солодкуватого смаку. За кислу нотку у салаті відповідає щавель, його використовують як альтернативу квашеній капусті. Для заправки краще взяти ароматну нерафіновану олію.

Як змусити організм засвоювати вітаміни як у молодості

Майте на увазі, з віком гірше засвоюються вітаміни. Літні люди особливо потребують вітаміну А. Він має антиоксидантні властивості та захищає клітини від руйнування. Основне джерело отримання вітаміну А – продукти тваринного походження: печінка, молоко та яєчний жовток. Саме ці продукти мають бути постійно у раціоні.

Зробіть зелені листяні овочі стрижнем своєї дієти

Зробіть зелені листяні овочі стрижнем своєї дієти. Три листові овочі, яких ніколи не буває багато, – це білокачанна капуста, шпинат і броколі. Вони багаті на антиоксиданти, харчові волокна, вітаміни К, С і А. До того ж ці могутні овочі практично не містять калорій.

 

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні