Четвер, 2 Травня, 2024
ГоловнаРізнеБлагодійність та економічна підтримка Пін Ап

Благодійність та економічна підтримка Пін Ап

Этот материал также доступен на русском языке
Багато успішних компаній займаються інвестиціями у благодійність. Однією із таких організацій є онлайн-платформа Пін Ап. Контора представляє легальний гральний бізнес, що підтримує як економічну галузь України, так і суттєво впливає на соціальну складову. З торік PIN-UP Foundation масштабно допомагає українцям, які постраждали від російського вторгнення.

Нещодавно компанія почала реалізацію свого нового проєкту LINE-UP. Професіонали надають гуманітарну допомогу до прифронтових регіонів.

 

Допомога постраждалим регіонам

Організації постійно надходять звернення від мешканців найбільш постраждалих населених пунктів щодо надання продуктів, лікарських засобів або предметів гігієни. LINE-UP був створений для того, щоб вирішувати поставлені завдання максимально швидко, про це пишуть і інші джерела https://news.liga.net/all/pr/pin-up-foundation-zapustil-proekt-line-up-dlya-pomoschi-ukraintsam-v-prifrontovyh-rayonah. Волонтери займаються покупкою, організацією безпечної логістики та доставкою допомоги.

У разі потреби організація закриває технічні потреби населення, надаючи генератори, стартери та акумулятори. Гуманітарний проект Line-Up націлений на те, щоб люди могли відчути підтримку та отримати базові необхідні речі.

Куп’янський район став регіоном для перших поїздок волонтерів. Pin-Up команда побувала в таких пунктах, як Курилівка, Новоосинове, Глушівка, Кругляківка, Сенькове, Синіха, Біле та Лісова стінка. Мешканці отримали фармацевтичні комплекти, побутові набори тощо. Директор Пін Ап сподівається, що організація зможе допомогти якомога більшій кількості людей.

Також Марина Ільїна наполягає на тому, що потрібно приєднуватись до подібних ініціатив та працювати на єдність народу. Pin-Up Foundation вже має значний досвід та гарну репутацію на багатьох рівнях. Одна з головних місій – допомогти тим, хто не може впоратися самостійно з труднощами. Лайн Ап – один з етапів у досягненні цієї мети, який став відчутним внеском у покращення життя людей у найбільш уразливих регіонах.

Податки та інвестиції у благодійні проекти

Навіть за умов війни, PIN-UP продовжує виплачувати податки. У 2022 році компанія внесла 169,7 млн грн податків, незважаючи на воєнний стан та можливу затримку платежів через повномасштабне вторгнення. Головний операційний директор PIN-UP Ukraine,

Ігор Зотко заявив, що організація продовжуватиме підтримувати економіку України і своєчасно робити всі необхідні платежі. Компанія також перерахувала 23,4 млн. грн. ліцензійних зборів до державного бюджету.

PIN-UP команда підтверджує, що благодійність та бізнес можуть існувати в гармонії. Своєю активною соціальною позицією компанія ефективно сприяє розвитку України.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні